Idag flyttade Bamse


Bamse

Idag flyttade Bamse.  Han charmade sina nya ägare direkt. Och han kommer att leva som en kung i sitt nya hem, lita på det. ;)



Kommentarer
Postat av: T I N A

Hejsan! Tack så mycket. Kitt var inte kastrerad, och hade helle inget halsband. Hon är ju inne katt så vi har inte tyckt att hon behövt något.

Jag har gjort allt jag kunnat. Satt upp lappar, anmält henne till polisen, ringt vetriärer och olika katthem.. Och satt upp en annons på blocket. Så nu finns det inte så mycket mer en att leta efter henne..



Vilken underbar blogg ni har, så kul att se att det finns människor som bryr sig :)



Ta hand om er. Kramar

2008-08-09 @ 20:57:35
URL: http://wopsie.blogg.se/
Postat av: Ellen

va skoj,, grattis till killarna som fått eget hem =D



vet inte riktigt vad som hänt eftersom hon blivigt dålig,,, hon har alltid haft lite problem med magen,, har lätt för att vara lite lös i magen och så men det har aldrig varit så farligt,,,,

2008-08-09 @ 21:15:36
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

härligt! haha, förstår att de charmade ägarna! de var ju riktiga kelgrisar när man var och hälsade på första gången!... och även riktiga matvrak verkade det som så hoppas de håller lite koll på mängden mat de får i sig så de inte blir lata tjockisar ;PP



snart kommer jag och hämtar lilo och flossa! ska bli riktigt kul att utöka familjen!

2008-08-09 @ 21:26:26
Postat av: tessan

åh vad fina katter!:) vi hade en katt när jag var liten, men den hittade vi påkörd på vägen :( den hade halsband och allt, fattar inte att man kör över ett djur utan att ens stanna och kolla om det är okej, och om det är dött kan man ju iallafall ringa ägarna?

2008-08-12 @ 23:03:54
URL: http://zingmark.blogg.se/
Postat av: tessan

(haha okej det där lät lite fel, menade att man skulle ringa ägarna om man har kört på ett djur, vare sig det är dött eller om det är skadat, men det kanske ni fattade.. :P)

2008-08-12 @ 23:04:32

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback