Kämpe överlevde mot alls odds

  image400
I september 2006 hittade en familj en ihopknyten kasse i ett dike. I påsen låg fyra skrikande kattungar. Någon hade försökt dränka dem och samtliga kattungar var i mycket dåligt skick. Familjen tog kontakt med Läckeby djursjukhus, men tyvärr dog en av kattungarna på vägen dit. Två av kattungarna fick somna in eftersom de hade undertemperatur, 33 grader, hade lidit syrebrist som gjorde att de inte hade några sväljreflexer kvar och de hade dessutom fått neurologiska skador som gjorde att deras huvud och framben slängdes hit och dit.
Den fjärde kattungen, Kämpe, överlevde. Han fick flytta in på katthemmet och bodde där tills han var tolv veckor gammal. En av katthemmets honkatter, Tiffany,  "adopterade" honom och lät Kämpe dia. Idag bor Kämpe hos familjen som hittade honom. Och han mår som en riktig prins.

Kommentarer
Postat av: Madelene Nattfrost

Uff, sådana historier gråter jag av.... fy fan, jag skulle slå knäna av de som gjorde detta.. hua... tur att Kämpe överlevde.

2008-02-16 @ 13:26:59
URL: http://www.nattfrost.se
Postat av: Gunilla

Fruktansvärt, vad är det för monster som kan göra nåt sånt? Det händer ju titt som tätt. Nä, hårdare tag mot djurplågare inga messtraff utan kännbara och absolut djurförbud. De skulle få samma straff som de själva gett oskyldiga djur. Det kallas för tortyr i människovärlden, vad är skillnaden, djur - människor andas, lever, har känslor ,känner rädsla, känner sorg, vad är skillnaden?? DJUR SKA BEHANDLAS MED RESPEKT OCH MED EMPATI.

2008-02-16 @ 13:36:25
URL: http://www.gizzzmo.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback