Rörmokarfru sökes!

Sonny har fått konkurrens. Inte vad det gäller kvinnor, men på arbetsfronten. Från att ha varit karlen med stort K på katthemmet har han nu fått ta ett steg tillbaka. Numera är det Snoddas som står överst på pallen.
Tidigare i veckan bjöds det på buskis i katthemmet. Må ni tro att alla våra katter skrattade så att de nästan höll på att sätta torsken i sina strupar. Det här var kvällen då Sonny fick erkänna sina brister och känna sig besegrad.

Vi har haft lite strul med rörledningarna den senaste tiden. Sickan tror, på fullaste allvar, att det är Sonny som ligger bakom olyckan. Sonny själv förnekar. När Sonny öppnade dörren till katthemmet i måndags fick han se både badankor och plastbåtar komma flytandes. Rören hade gått sönder och vattnet flöt på golvet! Sonny kliade sig ett flertal gånger bakom örat, men ingen snilleblixt dök upp.

Då tittade Snoddas in genom dörren. Han rekommenderade Sonny att börja ösa. Snoddas fanns vid hans sida hela tiden. Han uppmuntrade och hjälpte Sonny till klockan 22.30, då allt var klart. Medan de andra katterna låg gömda och skrattade åt tokigheterna som Sonny hade ställt med, arbetade Snoddas i godan ro med att lösa problemet med rörledningarna. Klockan 22.35 var det lagat. Då fick Sonny känna sig besegrad - av en katt.

Det är inte första gången Snoddas visar upp sina dolda talanger. När Kalle och jag besökte katthemmet för ett tag sedan hjälpte han Kalle att dammsuga. Han vek inte från Kalles sida.

Efter nyår startar Snoddas en rörfirma, Snoddas rörligheter. Han söker nu en medarbetare. Är du en katt med klös i som gillar utmaningar och som inte vill se dig besegrad av mänskligheten? Tycker du om vatten och att bada med plastankor? Då kan arbetet på Snoddas rörligheter vara något för dig.
Välkommen med din ansökan senast den 20 december 2007!

Snoddas rörligheter
Katthemmet Kompis
N. Svalehult 230
382 96 Nybro

PS Eftersom Snoddas är singel söker han därför efter den stora kärleken. Är du den rätte för Snoddas? Vill du bli hans rörmokarfru? Skicka in din ansökan till adressen här ovan.

Kalle och Snoddas städar katthemmet.


Sonny deppar. Vad var det som gick snett, Sonny?

Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback