Sören på utställning


Sören


Sören med husse.


Sören blir bedömd hos domaren.


Beviset! :-)

Sören bodde tidigare på Katthemmet Kompis men bor numera hos Ann-Sofie med familj i Klakebäck, några mil från Karlskrona. I samband med Calmare kattklubbs utställning igår ställdes han ut för första gången. Så här berättar matte Ann-Sofie:

Sören var helt lugn och sansad hela tiden och njöt av uppmärksamheten och alla klapparna. Maritha på Katthemmet Kompis var lite orolig för han morrade nästan hela tiden då vi var där. Kanske berodde det på att han fick predikyr i Svalehult? Vi hade naturligtvis reklam för vår hittekisse så vi hoppas att han charmade många i publiken så att dom vill köpa katt från Kompis eller nåt annat katthem... :-)
 
 
Maritha och Lotta var lika stolta över Sören som vi. Puma och Sixtens matte Emma var där och fotograferade och gosade med Sören förstås. Han är ju lite lik Sixten när han var liten. Mysigt med en bebis tyckte Emma. Nu blir det väl kattungevarning hemma hos dom.

/Ann-Sofie "Nalle"


Kommentarer
Postat av: Nalle

Blir narurligtvis så rörd så att jag släpper nåra´tårar på tangentbordet. Sören är bara en av dom allra Coolaste <katter vi haft under alla år. Så ett stort tack till m

Maritha som rekommenderade oss Sören. ( En perfekt katt)

Gissa om vi älskar denna herren??????? Absolut.

Puss o kram till Maritha o Sonny o Jenny o Carola från Sören med husse. Matte o Alla hans nya Kompisar

2010-10-25 @ 01:33:22
Postat av: Fia

Väldigt söt är han, Sören. Han visade bara ett öra först när vi skulle titta på honom, men sedan var han lite mer uppvisningsvillig :-)

2010-10-25 @ 07:46:28
Postat av: Sixten

Morr, här ska det inte komma någon mini Sixten, det finns bara en och det är jag. Den stilige herrn själv. Men lite söt var han väll iallafall och ett underbart hem har han fått, kanske han blir lika stor och ståtlig som jag en dag. Matte hälsar att hon har en del bra bilder också på Sören om ngn är intresserad. En riktig linslus det där.

2010-10-25 @ 08:24:06
URL: http://rosbladhskattfotosida.blogg.se/
Postat av: Camilla Z Hbg

Vilken vacker Sören :-)! Alla måste ha blivit charmade till tusen!

2010-10-25 @ 08:42:02
Postat av: Pia Puma

Sören är så vacker, kommer bli en mycket stilig herre när han växer upp. Hade inte Thindras humör varit som det är så hade jag nog testat att ställa ut henne. Thindras utseende och Tudors lynne vore en perfekt misse, det skulle nog vara i klass med Sören.....nästan i alla fall;)

Postat av: Marie

Vad vackert tecknad han är i nosen. Min katt heter också Sören :-)

2010-10-26 @ 18:15:08
Postat av: Emelie

Duktig Sören som var så lugn på utställningen! Hade varit kul att läsa bedömningssedeln. Vilken vackert glansig päls han har!

2010-10-27 @ 11:51:43
URL: http://emmisibirier.bloggagratis.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback