Vem vill öppna sin dörr för Murphy?

Murphy kom till oss från skogen strax efter branden. Vi har sökt efter hans ägare men utan resultat. Fina Murphy blir ompysslad och njuter av uppmärksamheten. Dessvärre gillar han inte Maritha och Sonnys egna katter. Han bråkar med de andra katterna vilket gör att de känner sig otrygga. Murphy söker därför ett nytt hem där han får vara kung på bygget samtidigt som han får vara utekatt. Han är kelig, charmig och social. Älskar att spela pajas.

Vill du veta mer om Murphy? Kontakta Maritha på telefon: 0706-07 13 90.
Telefontider: Måndag och torsdag: Kl 16.00-19.00. (Övriga tider håller vi stängt.)


Tuffingen Murphy.

Grattis Nalle

Idag fyller vår vän Nalle år. Ett stort grattis från oss alla på Katthemmet Kompis. Vi hoppas du får en underbar dag med många paket och mycket tårta. :-)

Hipp hipp hurra!


Nalle tillsammans med Sören Fernström.

Foto: Wikki

Träffa oss på Nybro marknad den 6 maj

Fredagen den 6 maj mellan kl 9.00-17.00 finns Maritha & co på Nybro marknad. Vi kommer sälja t-shirts, virkade möss (kattleksaker), katthalsband, handsydda grytlappar och necessärer m.m. Besök oss gärna! :-)


Nya bilder på Esmeralda och Per

Esmeralda och hennes son Per bor hos vår medarbetare Tordis. (Tordis är stödhem till familjen.) Per har vuxit och blivit en tuff och snygg kille. Tordis beskriver Esmeralda som "vacker, lugn och kelig." Hela kattfamiljen bor fortfarande kvar men söker egna hem. Läs mer om Esmeraldas familj här.

Vill du veta mer om dem? Kontakta Maritha på telefon: 0706-07 13 90.
Telefontider: Måndag och torsdag: Kl 16.00-19.00. (Övriga tider håller vi stängt.)

Esmeralda söker eget hem.


Esmeralda med sonen Mårten.


Per myser.


Per


Flyttkalas för Suss och Lisa

Charmtrollen Suss och Lisa och flyttat till varsin familj. Lisa bor numera hos en dam på Öland och Suss har flyttat på prov till en familj som har en hund och en kanin. Håll tummar och tassar för våra tjejer! :-)


Lisa


Suss


35 katter på kö

Många katter väntar på att få komma in till oss. För tillfället är det 35 katter på kö. Det innebär att vi inte har möjlighet att ta emot nya ärenden. Det kan dröja innan vi kan ta in dessa katter, allt beror på hur många katter som får nya hem och när katthemmet står klart. Hoppas ni har överseende med detta.


Vill du hjälpa oss att bygga rastgården?

Nu är våren här och vi behöver snarast få upp uterastgården i anslutning till det nya katthemmet. Vi behöver dock hjälp med detta för att arbetet inte ska dra ut för länge på tiden. Du behöver inte vara snickare utan det räcker gott och väl om du är händigt lagd och har både tid och lust att hjälpa oss med detta.

Om det dessutom finns en person som är rörläggare och vill hjälpa oss att dra rör i nya katthemmet är det ett plus i kanten, särskilt som vår förra rörläggare inte dök upp på avtalad tid.


Är du intresserad av att göra en insats för våra katter kan ni sms:a ert telefonnr till Maritha på telnr: 0706-07 13 90. Ange att det gäller uterastgården så ringer hon upp er. För övriga samtal hänvisar vi till telefontiden som är:

Måndag och torsdag: 16.00 - 19.00
(övriga tider håller vi stängt)

Tex: Carola, webmaster/Katthemmet Kompis


Dags att bege sig till Ullared?

Jag brukar kika in på Ullareds blogg lite då och då. Här presenterar de nyheter från kattavdelningen. Gissa om jag blev sugen på att åka dit? :-)

Vad tycker ni om deras djursortiment?

Tävla hos Kattfamiljen


På väg mot nya möjligheter...

Igår flyttade Shakira och Kickan till en 4-årig kattkille på landet. Vi kan bara ana hur lycklig han måste vara när två vackra tjejer flyttar in... ;-) Även Spättan har flyttat. Hon bor numera med sina bröder och en äldre kattdam.

Vi önskar våra tjejer lycka till!Kickan


Spättan


Shakira


I rampljuset...


Petronella


Robinson


Shakira

Foto: Elin Thornberg

RSS 2.0