Djur- och kulturmässa

Den 18 maj mellan kl 09.00-14.00 medverkar Katthemmet Kompis på en djur- och kulturmässa i Fröseke i Uppvidinge kommun, Småland. Ni hittar oss i skolan som ligger mittemot Fröseke kapell. Vi har bland annat smycken, glaskatter, virkade dukar och kattprylar till försäljning. Eventuellt kommer vi även att sälja pelargoner och ha vårt populära lotteri. Förhoppningsvis kommer någon av våra katter att följa med.

På mässan kommer det finnas smådjur, ponnyridning, hantverk, gamla fordon och fika.

Hoppas vi ses!
Välkomna! :)

Fina glaskatter.
 

 


Flyttkalas för Tuva, Köksan och Trollet

Vi avslutar veckan med glada flyttnyheter! Igår flyttade Trollet och Köksan till ett par i Kalmar. De kommer att vara innekatter och få tillgång till en innätad balkong. Idag flyttade Tuva till Karlskrona. Tuva är innekatt och kommer fortsätta att vara det. Även hon kommer att få tillgång till balkong, men en inglasad sådan.

Vi önskar våra pälsbollar och deras nya ägare lycka till!
 

Trollet blir kalmarbor.

Och Tuva har begett sig söderut - mot Blekinge och Karlskrona.

Asta och Ebba

Asta och Ebba har sedan en tid bott på Katthemmet Kompis men söker nya hem. De båda kattflickorna kommer från en kattsamlare några mil utanför Nybro. Båda två är sköldpaddsfärgade och förmodligen födda under 2011.

Asta är den mest keliga av katterna och vill gärna bli kliad under hakan. Ebba är mer försiktig och blyg av sig och den nya ägaren måste ha lite tålamod med henne för att hon ska lära sig att lita på dig.

Båda är kastrerade, vaccinerade och ID-märkta.

Vill du veta mer om dessa fina tjejer? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.


Asta myser på sin favoritpläd.


Ebba drömmer om ett eget hem.

 

 
 
 

Lycka för Cattis och Mille

Nu har det blivit Cattis (syster till Sören Fernströms) tur att flytta till eget kärleksfullt hem. Tidigare idag flyttade hon till ett hem utanför Nybro där hon får tillgång till både inne- och utemöjligheter.
 
Mille kommer att stanna kvar i stödhemmet eftersom han trivs väldigt bra där. Vi önskar Cattis och Mille lycka till i de nya hemmen.
 
Cattis har fått ett eget hem.
 

Mille stannar i stödhemmet.

En hälsning från Buster

För drygt ett år sedan flyttade Buster till en familj i Virserum. Hans matte hälsar att älskar livet på landet och att jaga. Han går in och ut som han vill genom en kattlucka som han delar med kattkompisen Smilla.
 

En glad och nöjd Buster.

Rallytävling den 4 maj

Den 4 maj arrangerar Nybro Auto Club en rallytävling som kommer att gå förbi utanför Katthemmet Kompis. På katthemmet kommer vi denna dag att sälja korv med bröd, ostfralla, dricka, kaffe och annan fika. :) Vägen stängs av mellan kl 11.30-21.00. Vägen öppnas så fort tävlingen är slut.
 
Välkomna!
 
 

Hulda försvann från Norrliden

Efterlysning! Hulda försvann från Norrliden Täljstenen i Kalmar den 7 april ca kl 22.00 på söndagskvällen. 

Hulda är lite försiktig med nya människor. Hon var en stödhemskatt och var troligtvis sjuk när hon försvann eftersom hon hade haft svårt att kissa strax innan försvinnandet.
ID-nummer: 8197Z
Titta gärna i era förråd eller garage och dylikt. Om ni ser henne kontakta Kompis på telefon 0706-07 13 90. Alla tips är välkomna.
 
Uppdatering: Hulda hittades den 8 juni. Läs mer här.
 
 
 

Försvann från sitt hem i Svalehult, Nybro

Maja försvann från sitt hem i Svalehult, utanför Nybro, den 3 april. Maja är svartvit till färgen och långhårig. Social och kelig. Ej kastrerad eller ID-märkt. Hon hade bara varit ute ett par timmar om dagen förrut. Kan vara på väg mot Eriksmåla, Lessebo.

Har du sett Maja? Alla tips är välkomna.
Kontakta ägaren på telefon 0703-33 16 73. Det går även bra att tipsa Kompis på 0706-07 13 90.
 
Uppdatering: Maja hittades den 14 maj 2013. 
 

Sivan kommer från en kattsamlare

Sivan kommer från en kattsamlare men har bott på Kompis sedan en tid tillbaka. Hon är född 2009 och är sköldpaddsfärgad. Hon är lite försiktig av sig med människor hon inte känner men när hon väl lärt känna dig är hon mycket kelig och social av sig. Vi tror att hon passar både som ute- och innekatt. Sivan är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt.
 
Vill du veta mer om Sivan? Kontakta oss på telefon 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. OBS! Vi tar inte emot nya katter pga intagningsstopp.
 
Söta Sivan myser i sin favoritbädd.

Redovisning av Malins gåvor

Carola har sammanställt inkomna gåvor till Malins operation vilket ni kan se genom att klicka på länken HÄR. Ett stort tack till alla som bidrog till detta. Vi, och Malin, är oerhört tacksamma.
 
 

RSS 2.0