Gott Nytt År!

Katthemmet Kompis vill önska er ett Gott Nytt År. Vi vill tacka för alla gåvor vi fått under året. Tusen tack! :-)
 
Vår webmaster Carola brukar lägga ut en nyårshälsning på vår hemsida, men tyvärr har hon inget bredband för tillfället. Därför kommer hälsningen bara att synas via blogg och Facebooksida. Vi håller tummarna för att tekniken fungerar som den ska 2014. ;-)

/Katterna, Maritha, Sonny och medarbetare
 
 

Tarzan vill ut på landet

Sjuåriga Tarzan har tröttnat på livet i katthemmet och drömmer om ett hem på landet som ensamkatt. Han är van vid barn och att vara ute. Han är lugn och social. Tarzan är en omplaceringskatt. Han är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt.
 
Kanske är du Tarzans drömägare?
 

Vill du veta mera om Tarzan? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms

 

Följande telefontider gäller:

 

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00
 
 
 
 

Flyttdags för Liv

Även Liv har fått ett eget hem. I morgon flyttar hon till Emmaboda. I det nya hemmet finns en hund. Vi önskar mysiga Liv lycka till!
 
 
 
 
 

God Jul & Gott Nytt År

Katthemmet Kompis vill önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År. Vi vill tacka för alla julgåvor och andra gåvor som vi har fått under året. Ni är fantastiska! Tillsammans kan vi göra skillnad.

/Maritha, Sonny, katterna och medarbetare
 
 

Vi har fått hem

Zack, Mimmi2 och Tuva har fått en extra julklapp i år. Lagom till jul har de flyttat till sina drömhem. Zack har flyttat till en familj i Emmaboda, Mimmi2 och Tuva har blivit ölandsbor. Mimmi2 och Tuva har dock flyttat till varsin familj. Tuva har fått en kattkompis i den nya familjen.
 
Vi önskar dem lycka till i de nya hemmen!
 
 

Mimmi 2
 

Zack
 
 
 

Nya ögonstenar söker egna hem

 

Katthemmet Kompis har tagit in ett större gäng med kattungar i olika åldrar. De kommer från trakterna kring Nybro där det gått överstyr hos ägarna som börjat komma i upp i hög ålder och fått svårt att ta hand om dem på rätt sätt. Totalt rör det sig om 17 kattungar som vi kommer att ta in undan för undan. Läs mer HÄR.

 

Yin och Yang är födda i maj 2013. Tuva är 1-2 år. Candis, Chrysler, Joker, Solna, Nalle, Turtlan, Tammi, Kawa och Blondie är födda sommaren 2013.

 

Det går att klappa alla. Vi märker att de gör framsteg för varje dag.

Vill du veta mer om dessa charmtroll? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms

 

Följande telefontider gäller:
Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00
 
 
 
 

Intagningsstopp

Nyligen fick vi in ett större gäng kattungar där det gått överstyr hos ägarna som börjat komma i upp i hög ålder och fått svårt att ta hand om dem på rätt sätt. Totalt rör det sig om sjutton kattungar som vi kommer att ta in undan för undan. Vi har ett kattärende till som står på kö som vi måste ta in. Sedan är det intagnigsstopp. Vi meddelar när intagningstoppet är borta.

AKUT! Zack trivs inte med de andra katterna

Zack är född i maj 2011. Han är en nyfiken och kelig kille som inte verkar vara rädd för någonting. Han drömmer om ett hem där han får möjlighet att gå ut. Zack vill gärna flytta så snabbt som möjligt eftersom han inte trivs med de andra katterna på katthemmet.
 
Vill du träffa fina Zack? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms

Följande telefontider gäller:
Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00
 

Söta Zack drömmer om ett eget hem.
 

Nya ögonstenar

Katthemmet Kompis har tagit in ett större gäng med kattungar i olika åldrar.

 

De kommer från trakterna kring Nybro där det gått överstyr hos ägarna som börjat komma i upp i hög ålder och fått svårt att ta hand om dem på rätt sätt. Totalt rör det sig om 17 kattungar som vi kommer att ta in undan för undan.

 

Åldersmässigt är de mellan 4-5 månader upp till 1 år. De flesta är keliga och sociala men tyvärr har vi i skrivande stund inte hunnit avgöra vilka som är honor och hanar. De är inte färdiga att flytta till nya hem ännu eftersom de behöver avmaskas, vaccineras, Id-märkas och kastreras samt äta upp sig för att få lite hull på sina magra kroppar.

 

Allt eftersom kattungarna blir redo att flytta till egna hem kommer vi att lägga ut dem på hemsidan.

Text: Carola/webmaster - Katthemmet Kompis

 

 

Betty Bite

Betty Bite har flyttat till en äldre man i Kalmar. Efter nyår kommer hon att få möjlighet att gå ut. Vi önskar Betty Bite lycka till i nya hemmet.
 
 

Så firade vi Kattens dag

Idag är det Kattens dag. Men vi tjuvstartade och började fira redan igår. Under några timmar befann vi oss på både Nybro zoo och Din djuraffär i Nybro. Hugo, som tidigare har bott på Kompis, och Zack, som fortfarande bor kvar, fick följa med till Nybro zoo. De klappade in 500 kronor. Charlie Chaplin och Cindy fanns på plats i Din djuraffär. Maritha, Lotta och Tordis hälsar att de hade en trevlig dag.
 
Ett stort tack till Nybro zoo och Din djuraffär. Och tack till alla som kom fram och ville prata katt och samtidigt skänka en slant till vårt katthem. :-)
 
Maritha och Hugo. Hugo bor sedan många år tillbaka hos vår medarbetare Tordis.
 

Mysiga Zack var med och visade upp sig.
 

Hugo är stor och härlig pälsboll.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0