Liv och Betty vill bo på landet

 

Liv är en mysig kattflicka som söker ett hem på landet.
 
 Liv.
 
Liv är en sköldpaddsfärgad honkatt som behöver nytt hem. Hon är född 2010 och är mycket kelig och gosig av sig. Hon är van vid hund och har varit innekatt. Hon trivs inte med de andra katterna och behöver därför få komma till ett nytt hem så snart som möjligt. Liv vill ha ett hem på landet.
 
 
Betty är en treårig kelig och charmig tjej som söker ett hem på landet. Hon följer efter oss som en hund i katthemmet och trivs med att vara i centrum. Betty är van vid hundar.
 
Vill du träffa dessa fina tjejer? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms

Följande telefontider gäller:
Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00

En hälsning från Siren

Vi har fått en hälsning från Siren som flyttade för ett tag sedan.
 
Så här skriver matte Elin:
"Siren trivs bra här hemma, hon har fått en ny kompis, nämligen mormors hund. :) Hon sover och är lugn på dagarna och på natten brukar hon dra en repa så att alla mattorna rafsas ihop... Siren är väldigt pratglad och ligger gärna hos oss i TV-soffan och myser."
 
 
 
 
 

Grattis Winnie och Peggy-Sue

Winnie och Peggy-Sue har flyttat till egna hem.
 
Winnie kommer att vara ensamkatt och få utevistelse vilket vi tror kommer att passa henne bra. Peggy-Sue kommer dock att få kattkompis i sitt nya hem och även utevistelse.
 
Vi önskar båda kattflickorna lycka till i sina nya respektive hem och hoppas de kommer att trivas fint tillsammans med sina nya ägare.
 
Text: Carola, webmaster Katthemmet Kompis
 
 

Resultatet

Vi hade en riktig bra helg. Vi har hunnit med att finnas på både julmarknaden i Målerås samt Calmare kattklubbs utställning i Kalmar. Sammanlagt fick vi in 9621 kronor.
 
Ett stort tack till Calmare kattklubb för att vi fick medverka och ett stort tack för all kattmat och kattsand.
 
Maritha var nöjd med helgen.
 

Marithas högra hand, Lotta och hennes man Thomas.
 
Sören Fernström charmade besökarna.
 

Signe vann över alla huskatter. Notera hur Sören blänger på henne i smyg. ;-)
 
 
 

Fira Kattens dag med oss

Kattens dag kommer vi att fira på Nybro Zoo och Din djuraffär

Datum: 30 november 2013
Tid: 10.00 - 14.00
Plats: Nybro Zoo och Din djuraffär, Nybro.

Hoppas vi ses!

Välkomna!

 

Turild har kommit tillbaka och Stina har flyttat

För ett tag sen flyttade Turild tillsammans med Ture till ett eget, men det blev för mycket för Turild eftersom hon är blyg och försiktig. Turild har därför flyttat tillbaka till oss. Istället flyttade Stina hem till Ture. Det nya hemmet hälsar att de redan leker busar. :-)
 
Turild
 
Stina
 
 
 

Syskonskaran från golfbanan

Syskonen Mette, Peps, Jolin, Michelle och Hilde levde som hemlösa vid en golfbana, men de söker nu kärleksfulla hem. Kattungarna är fortfarande lite försiktiga av sig men med lite hantering och tålamod kommer de säkerligen snart att vara gosiga och keliga. Hilde fräser oftast när man kommer fram till henne men då man tagit upp henne i famnen börjar hon att spinna och mår gott. Michelle kommer gärna fram och kelar en stund, men är försiktig med nya människor. De är födda vecka 31.

 

Vill du öppna ditt hem för Mette, Peps, Jolin, Michelle och Hilde? Kontakta Maritha på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer hon upp. Det går även bra att skicka sms.

 

Mette
 
Peps
 
 Jolin
 
Hilde och Michelle.
 
Hilde och Michelle.
 
Hilde
 

Efterlysning! (Försvann från Färjestaden)

Efterlysning! Svante försvann från Telegatan i Färjestaden den 2 november.

Så här skriver Svantes matte:
"Han har bott här i tre månader och varit ute en del men mest hållt sig i uterummet. Svante är 8 år, kastrerad, lite långhårig. Han är skygg för främmande röster men får man kontakt med honom är han otroligt kelsjuk. På svansen, ca 5-6 cm från tippen har han haft en skada som gör att svansen får en liten "midja" där.
Vi söker med ljus o lykta efter honom och hoppas fortfarande på att hitta honom vid liv. Men hur eller hur så skulle jag vilja veta vad som hänt."

Svante är inte ID-märkt.

Vet du något om Svante? Kontakta matte Lena0709-23 41 77. Alla tips är välkomna.

 
 

Kelgrisen Peggy-Sue

Peggy-Sue är en sköldpaddsfärgad honkatt som är gudomligt gosig och kelig. Hon tycker om att ligga i famnen där hon spinner och pratar. Hon är förmodligen född antingen 2011 eller 2012.
 
Vill du öppna ditt hem för Peggy-Sue? Kontakta Maritha på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer hon upp. Det går även bra att skicka sms.
 
Text: Carola/webmaster Katthemmet Kompis
 

Peggy-Sue älskar att mysa.
 
 
 


Julmarknad i Målerås

Den 16-17 november finns vi på plats på julmarknaden i Målerås. Vi säljer bland annat hembakat, kattprylar, t-shirts, smycken, glaskatter och lotter.
Tid: Kl 10.00-16.00.
 
Läs mer om marknaden här.
 
Välkomna!
 
 

Calmare kattklubbs utställning

Lördagen den 16 november hittar ni oss på Calmare kattklubbs utställning.
Tid: kl 09.00-15.00
Plats: Folkets Park, Kalmar.
 
Vi kommer att sälja hembakat, smycken, glaskatter, t-shirts, kattprylar m.m.
 
Välkomna!
 
 

Ture, Turild och Clabbe har flyttat

Idag har Ture och Turild flyttat till samma hem på Öland. De kommer från början från Öland och flyttar alltså tillbaka (dock ej dit de kom ifrån). Imorgon flyttar även Clabbe till landet. I det nya hemmet finns även en hund. Vi önskar våra pälsbollar och deras familjer lycka till! :-)
 
 
Ture
 
 Turild
 
 
 
 
 
 
 

Telefontider för Katthemmet Kompis

Följande telefontider gäller för Katthemmet Kompis:
 
Måndag, tisdag, onsdag och fredag: 09.00-18.00.
Torsdagar: Stängt
Lördag och söndag: 09.00-16.00.
 
Var vänlig och respektera dessa tider.

RSS 2.0