Zingo, Brynhild och Botvid är tingade

Botvid och Brynhild är tingade. Botvid flyttar till en barnfamilj och Brynhild till två kattkompisar. Även Zingo är tingad och den 12 oktober flyttar han till en egen matte. Vi önskar våra pälsbollar lycka till!
 
Botvid
 
Brynhild
 
Zingo
 

Nala söker ett eget hem

Vackra och härliga Nala är mamma till Brynhild, Botvid och Schwarzwald. Hon är även bonusmamma till Charlie och Chaplin. Nala är kelig och sällskaplig tjej. Hon är född i maj 2012.
 
Vill du veta mera om Nala? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 
 
 
 
 

Kitty har flyttat

Igår flyttade Kitty till en alldeles egen matte. Kitty är innekatt och kommer även att få vara det i sitt nya hem.
 
Fina och härliga Kitty.
 

Turen har kommit till Elvis

Nioåriga Elvis bodde på Katthemmet Kompis för några år sen, men flyttade tillbaka till oss eftersom hans husse tyvärr gick bort. Idag kan vi berätta att Elvis har flyttat till eget hem på landet. Han blir ensamkatt eftersom han inte är så glad för andra katter. När Elvis känner sig redo kommer han att få gå ut. 
 
Vi önskar vår fina Elvis lycka till i nya hemmet!
 
 
 
 

Charmtroll

Syskonen Cindy, Iris, Ler, Långhalm och Brolle är födda den 1 augusti och är i skrivande stund sex veckor gamla. Ler och Långhalm ser ut som tvillingar, de är verkligen lika. Cindy, Iris, Ler, Långhalm och Brolles största intressen är att leka, busa och äta. De älskar verkligen varandra. De är redo att flytta till egna hem när de är tolv veckor. Vi säljer inga kattungar som ensamkatter.
 
Vill du veta mer om Cindy, Iris, Ler, Långhalm och Brolle? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu mera ögongodis

Charlie och Chaplin är syskon och bästa vänner. De kom till Katthemmet Kompis för en kort tid sedan. Deras mamma stannade hos upphittaren. Charlie och Chaplin är 16 veckor gamla och är födda den 22 maj. De är lekfulla och nyfikna. De drömmer båda om ett gemensamt hem där de får fortsätta att vara prinsar på heltid. :)
 
Vill du veta mer om Charlie och Chaplin? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 
Charlie
 
Chaplin
 


Ögongodis

Syskonen Botvid, Brynhild och Schwarzwald är i skrivande stund nio veckor gamla. De är charmiga, keliga och fulla av hyss. Maritha kallar dem för katthemmets "apor" eftersom de tycker om att hänga och klänga på allt och alla. De är födda den 10 juli. När de är tolv veckor söker de egna hem. Vi säljer inga kattungar som ensamkatter.
 
Vill du veta mer om dessa charmtroll? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 


Botvid
 Brynhild
 
 Schwarzwald

En dag hos hönsfamiljen

Vår medarbetare Katarina berättar om Maritha och Sonnys katt, Knyttet, som en dag var lite fööör nyfiken av sig.
 
"Jag skulle åka hem från katthemmet och skulle bara gå in och säga det till Maritha. Sonny var på väg till hönsen för att ge dem mat. Innan jag hunnit åka kommer Sonny in och skrattar och säger: "Kom, detta måste ni bara se."
Vi följde med till hönsburen och vem satt där i en innätat hönsbur om inte familjens katt, Knyttet. Detta var på kvällen och Maritha trodde att Knyttet på nåt sätt smitit in på morgonen när hon var där. Så kan det gå om man är en nyfiken katt."
 
 

Lycka för Mozart och Einstein

Idag har Mozart och Einstein flyttat till ett gemensamt hem på landet. Eftersom de är bästa vänner och har bott ihop i ett tidigare hem hoppas och tror vi att det kommer att passa herrarna alldeles utmärkt. Vi önskar dem och deras nya ägare lycka till! :)
 
 

Flyttglädje för Maja och Sussie

Flyttglädje för Maja och Sussie som tidigare ikväll flyttade till ett gemensamt hem på landet. Vi önskar våra fina tjejer och deras nya ägare lycka till! :)
 
 

Vattentokiga Sivan

Sivan är en mycket trevlig och härlig katt. Ett av hennes stora intressen är vatten. På Sivans avdelning och uteplats bor Frasse, Asta och Ebba. Eftersom Sivan är tokig i vatten måste vattenskålen stå säkert i ett hörn - omringat av tegelstenar. Allt för att Sivan inte ska leka med vattenskålen och skvätta ner både golv och möbler. Hon leker med vattnet, vispar med tassen och "slabbar" allt vad hon kan. Men självklart gillar Sivan att även dricka vatten. När hon är i katthemmet går hon runt och dricker i varenda skål som finns framme. Och hon verkar onekligen väldigt nöjd.
 
Sivan söker ett eget kärleksfullt hem. Hon är en trevlig mysig och kelig tjej som gillar när man smeker henne på magen. Hon är född 2009 och är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. 
 
Vill du veta mer om Sivan? Kontakta oss på telefon 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande att ärendet gäller Oliver, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. 
 
 


RSS 2.0