Kelgrisen Baloo

När Baloo kom till oss för några månader sedan var han en försiktig kille. Idag är han världens kelgris som vill ha uppmärksamhet och stå i centrum mest hela tiden. Baloo kom till oss tillsammans med ett större gäng katter eftersom deras förra ägare började komma upp i en ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt. Baloo är cirka 3-4 år gammal. Han är vaccinerad, kastrerad och ID-märkt.
 
Baloo söker ett hem som vill och kan ge honom all den kärlek han vill och behöver.
 
Vill du veta mer om Baloo? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 
Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00

 

 
 

Vega har flyttat till Nybro

Vega har fått ett hem i Nybro. Numera heter hon Bonni. I det nya hemmet finns även en kattkompis. Vega kommer från det hem där vi för en tid sedan tog emot ett större antal katter.
 
Vi önskar Vega och hennes nya ägare lycka till! :)
 
 
 
 

En hälsning från Skrållan

För ett tag sedan flyttade Skrållan till Ann-Sofie och Magnus i Kalmar. Hon har fått två perserkompisar och en hundkompis i det nya hemmet. Numera heter hon Elsa.

 
 
 
 
 

En hälsning från Tindra

Vi har fått en hälsning från Tindra som flyttade för några veckor sen. I det nya hemmet finns en kattkompis, Tisse, som hon har blivit kompis med. Matte Karin hälsar att hon trivs. Och de har skickat över några bilder på Tindra med lillmatte och den nya kompisen.
 
Tindra och Tisse.
 

Tindra med lillmatte Alva.
 
 

Mysstund med Tisse.
 
 
 

Dumpade eller bortsprungna?

De senaste veckorna har det sprungit tre katter runt vårt katthem. Det är två vuxna svartvita katter, en hane och en hona. Den svarta honan är en unge på ca 6-10 månader. Katterna dök upp samtidigt. Vi har sett en bil som har kört här ett par gånger. (Det kör sällan bilar på grusvägen eftersom det endast finns ett fåtal hus på vägen.)

 

Är det någon som äger dessa katter? Är de bortsprungna? Eller har de helt enkelt blivit dumpade utanför vårt katthem?

 

Vet du något om dessa fina katter? Kontakta oss på telefon 0706-07 13 90.

 

 

 


Intagningsstopp

Vi har nu varken plats eller ekonomi att ta in fler nya katter och kommer därför att ha intagningsstopp i minst ett halvår framåt. Vi hänvisar istället er som behöver hjälp till andra katthem.

Skrållan har flyttat till kattkompisar

Nu har turen kommit till Skrållan som i lördags flyttade till ett eget hem. I det nya hemmet finns två kattkompisar.
Bilder från det nya hemmet kommer senare i veckan.
 
Skrållan har fått två kattkompisar i det nya hemmet.
 

Emil, Tilly och Teddy har flyttat

Förra veckan flyttade Emil till en barnfamilj på landet. Även Tilly och Teddy har flyttat. De flyttade till en familj som bor i ett samhälle utanför Nybro. De kommer att få vara innekatter i det nya hemmet.
 
Vi önskar alla våra pälsbollar lycka till i det nya hemmet!
 

Emil till vänster och Viggo till höger. Även Viggo har flyttat.


Teddy
 

Tilly
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0