Nya stjärnor på Kompis

I december tog vi efter hand in ett större antal kattungar. Anledningen till att det fanns så många kattungar berodde på att ägarna började komma i upp i ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt. För ett tag sedan tog vi även de vuxna katterna.
 
Alfons (ca 1 år), Baloo (ca 3-4 år), Räven (ca 3-4 år), Vega (ca 1 år), Viggo (3-4 år), Emil (ca 3-4 år) och Xena (ca 1 år) lite försiktiga av sig men när man lärt känna dem är de sociala och keliga. De behöver lite tid på sig så att de att får möjlighet att känna sig trygga.
 
Vill du veta mera om Alfons, Baloo, Räven, Vega, Viggo, Emil och Xena? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 
 

Vega
 
Emil och Viggo
 
Alfons
 
Räven
 

Baloo
 
Xena
 
 
 
 

Signe har flyttat till Tingsryd

I december tog vi efter hand in ett större antal katter. Anledningen till att det fanns så många katter berodde på att ägarna började komma i upp i ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt. Signe var en av dessa katter. Nu kan vi meddela att Signe har flyttat till en äldre dam i Tingsryd.
 
Så här skriver Tina, som är dotter till Signes nya matte:
"Signe kom snabbt tillrätta och både katt och ägare tycks vara mycket nöjda med varandra. Signe kommer att bli innekatt (lägenhet) hos en äldre dam i Tingsryd. Korten är tagna bara någon timme efter det att hon anlänt till sitt nya hem i Tingsryd. Hon är på bilderna mätt och belåten, borstad och klappad, och har nu lagt sig tillrätta för en eftermiddags lur i sin nya säng."
 
 
 

Lycka för Tarzan, Tindra och Fia-Lotta

Den senaste tiden har flera katter fått egna hem eller tingats. Nu har turen kommit till Tarzan, Fia-Lotta och Tindra. Tarzan har flyttat till en barnfamilj på landet. I början på mars flyttar Tindra till en kattkompis. Även Fia-Lotta flyttar i samma veva och beger sig då mot Växjö där hennes nya ägare bor. :-)
 

Tindra.
 

Fia-Lotta.
 

Tarzan
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flyttkalas för Charlie, Chaplin, Millan och Pysen

Tidigare i veckan flyttade Pysen och Millan till ett gemensamt hem i Torsås där de kommer att få vara innekatter. Pysen och Millan flyttade till Katthemmet Kompis sommaren 2010. De kom till oss eftersom deras tidigare matte tyvärr hade gått bort.
 
Även Charlie och Chaplin har flyttat. Numera är Växjö deras nya hemadress, en lägenhet med balkong. :-)
 

Chaplin
 

Charlie
 
 Millan
 

Pysen
 
 
 

Cole vill vara ensamkatt

Coles mamma var hemlös när hon sökte efter kärlek, värme och mat hos en familj. De fortsatte att mata henne och under tiden födde hon tre ungar. Familjen beslöt sig för att behålla kattmamman samt Coles syster medan bröderna, Cole och Smoke, själva fick flytta till Katthemmet Kompis.

Cole är född i april 2011. I början är han lite försiktig med nya människor, men när han väl fått förtroende är han en social och nyfiken kille. Cole fungerar som både inne- och utekatt. I det nya hemmet vill han vara ensamkatt.
 
Vill du veta mera om Cole? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 

Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00

 

 
 

Vi har fått egna hem

Under de senaste veckorna har flera katter fått egna hem. Nalle har flyttat till Ruda. I det nya hemmet finns både en hund och en katt. Turtlan och Blondie har flyttat till ett gemensamt hem, en lägenhet med balkong. Bärra har flyttat till en kattkompis i Smedby. Han kommer att få gå ut till sommaren. Och sist men inte minst kan vi berätta att Tammi styrt kosan mot Oskarshamn och funnit kärleken i en barnfamilj. :-)
 
Vi önskar våra pälsbollar och deras nya hem lycka till! :-)
 
 
 
 

Efterlysning! (Jungmansvägen, Mönsterås)

 

Efterlysning! (Alsterbro, Nybro kommun)

 

Svea

I december tog vi efter hand in ett större antal katter. Anledningen till att det fanns så många katter berodde på att ägarna började komma i upp i ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt.
 
Maritha beskriver Svea som en färgpalett. Just för de härliga färgerna i pälsen. Svea är runt 1,5-2 år. Hon är kelig och gosig, men lite försiktig i början.
 
Vill du veta mera om Svea? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 

Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00

 
 

Signe vill ha ett eget hem

I december tog vi efter hand in ett större antal katter. Anledningen till att det fanns så många katter berodde på att ägarna började komma i upp i ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt.
 
Signe är en av dessa katter. Hon är blåsköldpadda till färgen och lite äldre, men det är svårt att bedöma åldern. Sedan hon kom till oss har hon blivit alltmer nyfiken och kelig.
 
 Vill du veta mer om Signe? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 

Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00

 

 

RSS 2.0