Välkomna till Katthemmet KompisDet är många som läser vår blogg, men tyvärr har inte alla möjlighet att besöka oss. Därför ger vi er en inblick i katthemmet med hjälp av denna film.
 
 För bättre upplösning:
Under inställningar i klippet går det att välja "kvalité" på filmen. Ju högre du väljer, desto bättre kvalité. Se längst ner till höger i filmrutan.
 

Charlie och Tilda har flyttat tillbaka

För några år sedan flyttade Charlie och Tilda till ett gemensamt hem. Tilda bodde dock i familjen som stödhemskatt. Tyvärr har deras ägare utvecklat allergi och kan inte ha dem kvar. Därför söker de ett nytt och kärleksfullt hem. Charlie är född 2006 och Tilda 2009. Han är vit och bruntabby. Deras före detta matte beskriver dem som harmoniska och tillgivna. 
 
Vill du veta mer om Charlie och Tilda? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 
Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.

 


Charlie
 

Tilda.
 
 

En hälsning från Nalle

I december 2013 kom Nalle till Katthemmet Kompis tillsammans med ett större gäng katter eftersom deras dåvarande ägare inte kunde ta hand om dem på bästa sätt. I slutet av januari flyttade Nalle till sin nya familj.
 
Nalles nuvarande matte Jessica och husse Björn hälsar att han trivs jättebra. De har skickat några bilder på Nalle och hans nya vänner.
 
 
 

Glad midsommar


Edward försvann från Hälleberga B&B, Gullaskruv

Efterlysning! (Vid Hälleberga B&B i Gullaskruv, Kalmar län) Edward försvann vid ett besök på Hälleberga B&B i april 2014. Hjälp oss att hitta honom! Dela gärna bilden. 

Så skriver matte Tünde:
"Vår mörk gråa katt försvann när vi var och övernattade på Hällebärga B&B i Gullaskruv i Kalmar län under påsken och sedan dess har han inte synts till.Vi har fått lite telefonsamtal om att de har sett honom i Gullaskruv men de fick inte skansen att ta kort på honom så vi vet inte om det är han. Vi bor i Ulricehamn så det är ganska långt bort därifrån.(20 mil) Han är kastrerad men dock är han inte id-märkt.
 
Han är 5 år gammal och lyssnar till namnet Edward. Han har också en vit fläck på magen. Snälla försök att fota eller fånga in honom! Om ni ser honom var vänliga och ring till Hälleberga B&B eller direkt till mig på 0702-80 47 10. Vi kommer och hämtar honom så fort vi kan. Dela gärna tack!!"

Kontakta matte Tünde på: 0702 80 47 10.
 
 

 
 

Vandas ögonstenar

Låt oss presentera fina mamma Vanda och hennes mysiga ungar Silvia, Livia, Estellise och Tick-Tock. Ungarna är födda den 9 maj 2014. De är flyttklara när de är tolv veckor. Mamma Vanda kommer det stora kattgäng som vi tog emot där ägarna inte kunde ta hand om sina katter på bästa sätt. Vanda är försiktig av sig och behöver längre tid på sig för att känna trygghet. Kattungarna är busiga och nyfikna.
 
Vill du veta mer om Vanda, Tick-Tock, Silvia, Livia och Estellise? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
Mamma Vanda.
 
Silvia


Estellise
 

Livia
 

Tick-Tock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ragnhild har blivit nybrobo

Ungkatten Ragnhild har flyttat till Nybro. I det nya hemmet finns även en kattkompis. Perfekt för Ragnhild! :-)

Två nya medarbetare

Vi har fått nya medarbetare till Katthemmet Kompis. Det är Karolina, se bild, och Albin. Dock har vi ännu ingen bild på Albin. Vi hälsar Karolina och Albin välkomna till Svalehult och Katthemmet Kompis. Och vi hoppas såklart att de kommer att trivas bland alla våra pälsbollar. :-)
 
 

Kattutställning i Kalmar

Sista helgen i juni anordnar Calmare Kattklubb kattutställning i Kalmar och då kommer vi att vara på plats med vår monter.

Vi kommer att sälja kattprylar, hembakat, smycken, glaskatter m.m. Dessutom kommer två av Katthemmet Kompis katter att ställas ut, Iris och Båtsman. Dessa två charmtroll ägs numera av Emma, en av våra medarbetare.

Datum: 28:e och 29:e juni
Tid: 10.00 - 15.00
Plats: Spelelefanten, Torsåsgatan 7 i Kalmar

Välkomna!


Baloo är tingad

När Baloo kom till oss för några månader sedan var han en försiktig kille. Idag är han världens kelgris som vill ha uppmärksamhet och stå i centrum mest hela tiden. Baloo kom till oss tillsammans med ett större gäng katter eftersom deras förra ägare började komma upp i en ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt.
 
Vi kan nu berätta att Baloo har tingats och flyttar till en barnfamilj i juli. Vi tror och hoppas att det kommer att passa honom jättebra! :-)
 
 
 

Snövit har flyttat till Nybro

I torsdags blev det Snövits tur att flytta till ett eget hem. Flytten gick till en familj i Nybro. I den nya familjen finns en kattkompis. Vi önskar Snövit och hennes nya ägare lycka till!
 
 

Familjen E flyttar till samma hem

Det är inte ofta som samtliga kattungar i en kull flyttar till samma hem. Idag kan vi berätta att Vanjas ungar Egil, Edgar och Egon har tingats och flyttar tillsammans när de fyllt tolv veckor. De kommer att kunna fortsätta att busa och mysa med varandra. Vilken lycka för våra busfrö! :-)
 
Mamma Vanja söker fortfarande ett kärleksfullt hem. Vem vill öppna sitt hjärta för henne?
 
 

RSS 2.0