Cilla och Alfons har flyttat

Glada nyheter! Alfons har flyttat till Växjö där han har fått en kattkompis. Även Cilla har fått ett hem. Hon har flyttat till Örjö utanför Nybro. Tyvärr har vi ingen bild på Cilla eftersom hon hann få ett hem innan vi hann lägga ut henne.
 
Vi önskar våra pälsbollar och deras nya familjer lycka till!
 
Alfons har flyttat till Växjö.
 

Efterlysning! (Älghult, Uppvidinge kommun)

 
 

Flyttdags för Viggo

Idag flyttar Viggo ut på landet, till en familj som har en hund. Viggo kom till oss tillsammans med det stora gänget katter där ägarna inte längre kunde ta hand om dem på bästa sätt.
 
Vi önskar Viggo och hans nya ägare lycka till.
 
Emil till vänster och Viggo till höger.

Vi behöver Din hjälp

Vi har tagit in ett större gäng med katter eftersom ägarna började komma i upp i ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt. Det visade sig att dessa katter är i stort behov av vård. De har både mask och öronskabb och vi är i behov av maskmedel och Stronghold. De behöver dessutom kastreras, vaccineras och ID-märkas. Allt är väldigt kostsamt och vi behöver därför er hjälp.
 
Vill Du hjälpa oss att bidra med en vårdpeng till dessa katter?
Sätt i så fall in din gåva till postgiro 35 74 82-9. Märk insättningen med "vårdbidrag". Alla bidrag är välkomna, stora som små.
 
Vi vill poängtera att Katthemmet Kompis är en ideell förening.
 
Ett stort tack till alla som bidrar till dessa fina pälsbollar.
 

Katten på bilden heter Räven.
 

Svea, Ronja och Cindy är tingade

Tidigare i veckan blev Svea, Ronja och Cindy tingade. Svea och Ronja flyttar till samma hem. Ronja kommer från samma hem där vi tog emot ett större antal katter eftersom ägarna började komma i upp i ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt. Hon har inte bott hos oss så länge därför hann vi aldrig lägga ut henne på hemsida och blogg.
 

Svea
Cindy som liten kattunge.
 
 
 
 

RSS 2.0