Charmtrollet Quillo

Quillo är en ståtlig och vacker hankatt som söker ett nytt kärleksfullt hem.

Han har tidigare bott på Katthemmet Kompis då vi även kallade den här killen för den stilige "Spanjoren". Han är en mycket trevlig kattherre men behöver ett hem där han kan få mycket utevistelse då han är mycket aktiv och energisk av sig.

Quillo är också väldigt social, kelig och nyfiken av sig och verkar fungera bra med hundar men dock inte små barn. Tonåringar går an...

Helst ser vi att Quillo får ett hem på landet, kanske en gård, där han får möjlighet att vara både inne och utomhus för att få utlopp för all sin energi. Han är född i november 2012.

Vill du veta mer om Quillo? Kontakta oss på 0706-07 13 90.
Prata in ett meddelande eller skicka ett sms om vi inte svarar.

 
 

Zelda och Cissi har flyttat tillbaka

Zelda och Cissi är ett mysigt syskonpar som söker nytt hem. De har tidigare bott på katthemmet, men har flyttat tillbaka på grund av allergi hos förra ägarna.

Zelda är bruntabby, kastrerad och id-märkt. Cissi är gråtabby, kastrerad och id-märkt. Båda är väldigt keliga och älskar att få ligga och mysa i knät och springa runt och busa. De är dock lite försiktiga de första dagarna innan de lär känna en, men så fort de känner sig trygga, vilket har gått fort på katthemmet, så ligger de i knät och spinner.

De är födda 20 juli 2011, alltså ca 3,5 år gamla. Cissi och Zelda vill flytta till ett gemensamt hem.

Vill du veta mer om Cissi och Zelda? Kontata oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer jag upp. De går även bra att skicka sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.


Cissi
 

Zelda
 

Katthemmet Kompis framtid

Vi har fått frågan om vi ska lägga ner Katthemmet Kompis. Det ska vi inte göra. Däremot kommer vi att minska på vår verksamhet för att hinna och orka med de katter som bor hos oss.
 
/Maritha och Sonny

Egna hem för Totte och Nico

Flera av våra katter har fåt egna hem. Totte har flyttat till Nicko, Tamara och Niktita. Även Nico är tingad och kommer att flytta till ett eget hem om en vecka. Vi önskar Totte och Nico lycka till i de nya hemmen.
 
 

Olika bakgrunder men med samma mål - att finna ett eget hem

Skrållan är mamma till Tulle. Skrållan är född 2002 och hon är mycket kelen och social.
Tulle är född 2010 och är precis som sin mamma mycket social, framåt och kelig. Tulle är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. De är försiktiga vid små barn och hundar.
 
Vilse lämnades in till veterinären för avlivning. Vilse är runt två år, det vill säga född runt 2013. Han är dock lite försiktig med okända. Med människor han känner är han mycket kelig och social. Vilse är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.
 
Gosan och Mysan är är omplaceringskatter då de förra ägaren hade svårt att ta hand om dem. Gosan är bruntigre och vit och Mysan är gråtigre och vit. De är mycket keliga och sociala. Kastrerade, vaccinerade och id-märkta. Båda är födda 2013. De är vana att vara både inne- och utekatter. Mysan och Gosan vill flytta till ett gemensamt hem.
 
Tussan är född 2009 och är en bestämd dam. Hon är försiktig av sig och när man ska klappa henne ska det vara på hennes villkor. I sitt tidigare hem var hon både inne- och utekatt. Tussan vill bo i ett hem utan barn och andra djur. Hon är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.
 
Vill du veta mer om dessa katter? Kontakta Maritha på 0706-07 13 90. Om hon inte svarar prata in ett meddelande med namn, nummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicks sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.
 

Skrållan och Tulle


Mysan


Mysan
 

Tussan
 

Skrållan


Tulle


Tulle


Vilse


Vilse


Gosan och Mysan
 

RSS 2.0