Timo, Randy, Fille och Jasmin

 

Fille
 

Fille
 

Randy
 

Randy
 

Jasmin
 

Timo
 
Timo
 
Jasmin och Timo är ca ett år gamla. De är födda 2014. Båda är sociala och gosiga. Timo kan dock vara lite försiktig av sig ibland.
 
Fille är född i juli 2011. Han är social och kelig.
 
Randy är född 2011. Han kommer från en gård där gårdsägaren inte tog hand om honom och hans vänner. Han är lite försiktig av, men blir modigare för varje dag.
 
Vill du veta mer om Randy, Fille, Jasmin och Timo? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer jag upp. De går även bra att skicka sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.
 
 
 

Lyckan har kommit till Hugo Boss och Kaj

Nu har lyckan kommit till Hugo Boss och Kaj.
 
Hugo Boss hittades i Nybro i mycket dåligt skick. Trots ett intensivt sökande har det inte gått att spåra en eventuell ägare. Kaj kommer från ett hem där ägaren inte kunde ta hand om sina katter på bästa sätt. Båda hade tur och kunde komma till oss. I sina nya hem får de möjlighet att vara både inne och ute.
 
Vi önskar våra pälsbollar lycka till!
 

Kaj
 

Hugo Boss
 
 
 

Irma hittades mager och utsvulten.

Söta Irma söker ett eget hem. Innan hon kom till katthemmet hade hon det svårt. Hon kom till oss 2014. Då var hon mager och utsvulten.

 

Irma kommer från en gård där ägaren inte brydde sig om gårdens katter. Då var Irma en rädd katt och hon var dessutom mager och utsvulten. Nu har hon ätit upp sig och mår bra. Nu tycker vi att hon är redo att flytta till ett eget hem där man har tid att ägna åt henne.

 

Irma är fortfarande försiktg, men blir tryggare för varje dag.

 

Vill du veta mer om Irma? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer jag upp. De går även bra att skicka sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.

 

 
 

 

 

 


Ninni, Maggan, Tompa och Murre

De här tre katterna kommer från ett hem där mannen hade för många katter och det hela hade börjat gå överstyr och därför söker de nu nya hem.
 
Ninni är en hona, svart sköldpaddsfärgad och född 1 mars 2014.
 
Maggan är en svartvit hona född i februari 2014.
 
Tompa är en hane, gråtabby med mycket vitt. Han är född i juni 2014.
 
Murre är också en hane, grårandig med vit haka och vitt på tassarna. Han är född i juni 2014.
 
Alla katterna är sociala och keliga men är lite försiktiga med människor de inte lärt känna ännu. Alla katterna vill ha ett hem där de kan få vara både ute och inne.
 
Vill du veta mer om Ninni, Maggan, Tompa och Murre? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer jag upp. De går även bra att skicka sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.
 
Text: Carola/webbmaster Katthemmet Kompis
 
Maggan
 

Murre
 

Tompa
 
Ninni
 

Calmare Kattklubbs kattutställning

Nu är det snart dags för Calmare Kattklubbs kattutställning. I vanlig ordning kommer vi att vara på plats.

Datum: 27-28 juni
Tid: 10.00 - 15.00
Plats: Spelefanten i Kalmar

Vi kommer att sälja diverse kattprylar, glaskatter, tröjor, smycken och m.m.

Välkommen att besöka oss!
Vi tackar även Calmare Kattklubb för att vi får vara med.


Söta Crazy

Crazy har bott på katthemmet i några månader sedan hon var liten men söker nu ett eget hem. Hon är född i april 2014 och är något blyg av sig. Crazy hittades utsvulten och mager vid en gård tillsammans med några andra katter där gårdsägaren inte gav dem mat.
 
Vill du veta mer om Crazy? Kontakta Maritha på 0706-07 13 90.
 
 

Svansson söker ett nytt hem

Svansson söker ett nytt hem pga. allergi och astma i familjen.

Svansson är en stor kille född 2009 och han trivs bäst om han får vara ute mycket dock inte jämt. Han är en duktig jägare, social och mycket kelig. Svansson behöver vara ensam katt i sitt nya hem eftersom han inte gillar andra katter.

Kontakta Maritha på 0706-07 13 90 om du vill veta mer om Svansson.

 

 

RSS 2.0