Ett eget hem för Vanda

Vanda har bott hos oss en längre tid, men nu har det äntligen blivit hennes tur att flytta till ett eget hem. I det nya hemmet finns en kattkompis som heter Edit och de har tillgång till innätad rastgård. Vi tror och hoppas att det kommer att bli fantastiskt för Vanda.

 
 
 

Nico levde i misär men räddades

Vem vill och kan öppna sitt hjärta för Nico som fram till tre års ålder levde i misär?

Så här skriver Maria om Nico:

"Nico är ursprungligen från Dalarna där han var så vanskött att han såg ut som 15 veckor men egentligen var 3 år. Han hade varken ordentligt med mat eller vatten. Ingen låda eller leksaker. Bara en liten bit lakan att ligga på. Han sågs till en gång i veckan på max 15 min medan maten fylldes på.

Jag tog hem honom men har inte lyckats omplacera honom ännu. Jag gav honom två ordentliga duschar då han stank rök, han fick avmaskningsmedel och löra magen att klara av torrfoder.Nico är en väldigt social och pratglad kille på 6 år. Nico står gärna i centrum.

Han älskar kel och bus. Han är gärna på balkongen i solen så ofta det går. Snö och gräsmatta är läskigt men med lite övning så skulle han älska att vara en utekatt, gärna på landet.

Har han varit ensam ett tag eller bara saknat en lite för mycket så dregglar han för att han njuter. Ligga under täcket tillsammans med kel är livet och är det för lite mat i skålen så säger han till. Har han inte fått tillräckligt med uppmärksamhet på länge så ser han till att ändra på det. Han är en mysig liten kille.

Nico har mött kaniner och hundar men dom är läskiga varelser. Han bör vara en ensamkatt då han är dominant. Just nu bor han med en annan katt men det är ej hållbart då Nico trycker ner honom konstant, han gör min andra katt väldigt kuvad och skygg.

Han är nu kastrerad, chipmärkt och grundförsäkrad. Den nya ägaren tar över dom summorna.

Nico finns i centrala Kalmar.

Vem vill öppna sin dörr och sitt hjärta för mysiga Nico?

Kontakta Maria på [email protected]
0728-53 30 21."

 
 
 
 
 

Flyttglädje

Nu är det klart! Tamara, Nikita och Nicko kommer att bli sambos. De har flyttat till ett gemensamt hem på landet. Vi önskar våra pälsbollar och deras ägare lycka till!
 
Tamara
 
 
 

En hälsning från Baghera

Vi har fått en hälsning från Baghera som tidigare bodde hos oss.
 
Så här skriver Henric och Nelly:
"Jag vill säga att det går bra med Baghera! Men han har bytt namn. Hans nya namn är "Die Zwarte" som betyder "Den Svarte" 
 
Die Zwarte är en fin katt, hans största hobby är att äta och förstöra! Han kommer bra överens med de övriga katterna, de accepterade honom nästan direkt. Men han är nog lite mer intresserad av kaninerna än katterna, han följer alltid efter och sitter bredvid och kontrollerar när jag städar kaninburarna. Han är fortfarande orädd av sig och oerhört nyfiken, snäll och busig. Han gillar t ex att bita på lek i fötterna tills man skriker till lite då börjar han slicka dem istället! Tar du upp honom så börjar han spinna direkt och man kan gå runt med honom i famnen och han stortrivs då! Han är ett härligt tillskott i vår familj."

/Henric & Nelly
 
 


 

Mysiga katter som söker egna hem

Tummelisa är en honkatt på fyra år (f. 2011) som tycker om att ligga i knät och gosa.

Sandy är född i början av 2013. Han tycker om att gosa och leker gärna. Han är van vid andra djur dock ej hund och tycker om att gå ut och in som han själv vill. Men han fungerar även som innekatt.

Crazy är född 2014, hon är lite blyg, men väldigt nyfiken av sig. Behöver lite mer tid på sig. 

Jasmin är född 2014. Social och kelig. 

Randy är född 2011 är lite blyg av sig. Behöver lite mer lite på sig. 

Tamara är född 2014. Social och kelig. 

Jasmin född 2014.


Totte
född 2014.


Timo
är född 2014 är lite blyg av sig. Behöver lite mer tid på sig. 

Samtliga katter är kastrerade, vaccinerade och ID-märkta. 

Vill du veta mer om dessa katter? Kontakta Maritha på 0706-07 13 90. Om hon inte svarar prata in ett meddelande med namn, nummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicks sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.

 

Jasmin
 
Totte
 
Crazy


Jasmin
 

Randy
 

Sandy
 

Tamara


Timo

Tummelisa

RSS 2.0