Flera kattungar söker nu egna hem!!

Vi har flera kattungar på katthemmet som nu söker sina egna hem. Vid leverans är de avmaskade, och vaccinerade. Har de åldern inne så är de även kastrerade. Kattungar adopteras inte ut som ensamkatter, antingen måste man ha en katt sen tidigare eller så får man skaffa två så de har en vän att busa med.
 
Kattungarna är goa och busiga precis som kattungar är, rusar runt och jagar fjädervippor, springer genom tunnlar och klättrar i sina klösträd.
 
Kattungarna som söker hem är som följer:
 
Cherie och Mini-Chester
Dessa syskon älskar varandra och vill därför flytta tillsammans. Om Mini-Chester inte får ha sin älskade syster vid sin sida så skriker han efter henne. De är bägge busiga och goa kattungar som älskar att liga högt upp och spana ner på vad som händer.
Mini-Chester, färg: bruntabby och vit
Cherie, färg: bruntigre och vit
 
Syskonen Lennart, Lina och Stina är mamma Kayas ungar. Dessa tre är lite försiktiga innan de lärt känna dig men sen är det full rulle.
 
Mamma Kaya som även hon söker ett eget hem, färg: Svart/vit
 
 
Lennart, färg: bruntabby
 
Lina, färg:sköldpadsmaskad och vit
 
Stina, färg:svart sköldpaddstabby
 
Syskonen Elsa och Lilla My. De älskar att leka med fjädervippan och far fram och tillbaka genom sin lektunnel efter den. En av dem spinner så fort man kommer med hennes älskade vippa. Kan vara lite försiktiga mot främlingar i början men lite lek med vippan botar snart det och de far fram som yrväder.
 
Elsa, färg: bruntigre och vit
 
 Lilla My, färg: sköldpaddsfärgad tigre
 
Vi hoppas att just ni kan hitta en kisse som passar just er!
Är ni intresserade av en kattunge så kontakta Maritha på mobil 070-607 13 90 (lämna ett meddelande eller skicka ett sms så ringer hon upp)
Bestäm gärna en dag och kom och hälsa på, se vilken kisse som just er kemi stämmer bäst ihop med :)
 
Vi har även flera vuxna katter som söker egna hem om ni söker det, men mer om dem i kommande blogginlägg.
 
Tass på er allihopa//Katterna på kompis! 

RSS 2.0