McDonaldsungarna

Milo, Brix, Katta och Ayla har växt till sig riktigt ordentligt! Jag har tidigare berättat om familjen "McDonalds" som höll till vid McDonalds i Vedeby utanför Karlskrona. Men jag tar alltihopa en gång till...
Mamma Maxime hade gått i området kring McDonalds i Vedeby, utanför Karlskrona i 1,5 år, om inte mer. Förra året fick hon en kull som hon stolt visade upp bland den täta trafiken i Vedebyområdet. Ungarna försvann dock och ingen verkar veta vart de tog vägen.

Maxime var stark nog att klara både förra sommaren, hösten och den kalla vintern som passerade. Det är egentligen ett under att hon lever i och med att hon strök omkring vid en mycket hårt trafikerad väg. I våras fick hon ännu en kull.

Av en slump fick en av Marithas medarbetare tips om att Maxime befann sig alldeles i närheten av området där hon hade setts under hela vintern.

Efter många turer lyckades familjen till slut fångas in. Med till Katthemmet Kompis fick också "pappa" Zeke följa med. Han har aldrig lämnat familjen ur sikte när de bodde ute, så det var självklart för oss att han också skulle få en andra chans i livet.

Vi tror att också Zeke kan vara Maximes unge från förra året.

Kattungarna är fortfarande skygga, men för varje dag som går blir de modigare. De behöver alla komma till trygga och kärleksfulla hem.

Kattungarna är flyttfärdiga vecka 30.

Nya bilder på kattungarna.


image47
Ayla

image48
Katta

image49
Milo

image50
Syskonkärlek. Milo och Brix.


Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback