Sluta blunda för verkligheten!

Så här står det i Kristianstadsbladet.
Men Kajsa, vet du hur verkligheten fungerar? Vet du hur hittekattsvärlden fungerar? Nej, just det. Ska man nonchalera alla de katter som då är hemlösa? För alla katter har inte ett hem. Det finns alldeles för många hemlösa katter i vårt land. Vad är det som gör att det finns så många hemlösa katter? Jo, människor som inte kan ta ansvar för sina katter och som inte kastrerar dem.
Alla som jobbar med hemlösa, vanvårdade och oönskade katter vet att de inte klarar sig på fåglar och möss. Det har vi sett alltför många gånger.
Nä, nu är jag alldeles för trött för att skriva mer. Men besök gärna Hittekatter ifokus. Där finns det många människor som jobbar för att katten ska få högre status.


Kommentarer
Postat av: Nancy

Dumma ignoranta människor som inte förstår verkligheten! Var är alla möss och fåglar som Kajsa pratar om och hur fångar man dem om man är hemlös och utsvulten?

Själv har jag för vana att kolla in katter som man ser utomhus. Är den vid god hälsa och sårfri och har god rondör kan man anta att den har ett hem. Men hemlösa missar ser oftast bedrövliga ut och de ska plockas in! Eller om de är väldigt små.

2007-11-14 @ 16:03:27
URL: http://negativenancy.blogg.se/
Postat av: Nancy

Glömde förresten: Keep up the good work! Kan nog behövas höras när man tröttnar på alla idioter :)

2007-11-14 @ 16:05:15
URL: http://negativenancy.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback