Sture är nyopererad

Sture har opererats för urinstopp. Stackaren blev väldigt dålig i sitt jourhem och fick åka akut till veterinären. Maritha ska snart åka och hämta honom och förhoppningsvis mår han bättre nu.

Här kommer lite mer info om honom, taget från Kompis hemsida.

Sture kom först till ett stödhem i slutet på juli 2006. Stures ägare skulle flytta till ett äldreboende och kunde inte ta honom med sig.

Vi lyckades hitta ett nytt hem till Sture men tyvärr saknade han sina kompisar så mycket och fick därför flytta tillbaka till stödhemmet där han nu bor igen. Nästa gång Sture ska flytta kommer han att behöva ett hem där han får sällskap av andra katter. Sture vill helst komma till ett hem där han får möjlighet till utevistelse i det fria. Han är lite van vid sele.

Sture är grå och vit och han är en stilig och charmig katt kille som vill kela och gosa när han själv får lust och när det finns godsaker i närheten.

Han är en självständig, mycket snäll och tålmodig katt. När syskonen Agnes, Alice och Figaro (Figaro har fått eget hem) kom till stödhemmet så tog han sig an dem direkt. Han blev som en ny mamma för dem.
Katthemmet Kompis

image225     image226
Sture


Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback