Dagen på katthemmet

Idag har Kalle och jag besökt katthemmet. Tiden har gått väldigt snabbt och jag vet inte riktigt vad vi gjorde alla timmar, men det går undan när man är där i alla fall. Jag tog kort på de nya kattungarna. Några av dem bor i stödhem och kommer snart att läggas ut på hemsidan.
Det är Carola, vår webmaster, som sköter hemsidan. Bloggen är mer tänkt som en dagbok över allt som händer på katthemmet. Vi vill att ni läsare ska få en "djupare" inblick om livet på katthemmet genom vår blogg. På hemsidan hittar ni bland annat alla våra katter, information om hur ni kan stödja katthemmet och kontaktuppgifter.

Nu är vi jättetrötta och ska snart hoppa i säng.

PS Maritha och Sonny hälsar att de har blivit sjuka. Förkylning är bara förnamnet, enligt Sonny. Det är tydligen mycket värre än så , i alla fall om vi får tro Sonny. Vi skickar över ett par vitlöksklyftor på posten. De bör vara framme lagom till på måndag.

Kommentarer
Postat av: Elin

SVAR: Ja, vem vet :) Snart kanske jag och Johan kommer och hälsar på i katthemmet och letar efter en ny katt. Fast då får vi allt ta en lugn en som trivs som innekatt och kan gå ihop med en kanin ;)

2008-08-02 @ 22:48:55
URL: http://eluaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

usch så jobbigt med förkyldning,,, hoppas dom blir bättre snart =D

2008-08-03 @ 09:47:10
URL: http://-
Postat av: Ellen

hoppas dom blir friska snart....tycker det är bra emd eran blogg, det är intressant att läsa om allt som händer på katt huset !

2008-08-03 @ 09:58:23
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback