Veckans fråga - Hur ska ni fira jul?

Vi är väldigt nyfikna på hur våra kära läsare ska fira jul. Berätta gärna för oss!

Vi ska fira här på katthemmet. Det kommer att bjudas på både sill, skinka och ägg. Kanske slinker det ner en och en annan pepparkaka också. Sonny ska vara tomte. Och vi hoppas såklart på att vi får många fina julklappar.


 


Kommentarer
Postat av: Katta

Jag firar nog julafton som alla andra dagar. Jag tänker vara ute och leka hela dagen. Det finns så mycket spännande att utforska i skogarna här omkring. Min husse och matte kommer bara att vara hemma och ta det lugnt. Igår tog de in ett träd och hängde massa konstiga saker i det, men jag är måttligt inreserad. Fånigt att ha träd inne när det finns så många ute.

GOD JUL!

Tass, Katta

2008-12-23 @ 19:30:02
Postat av: CC

Jag firar inte alls, utom att jag tittar på Kalle.. Men kisse har fått en ny klösmöbel (som dock inte är ihopmonterad ännu)

Julpussar till alla katterna på Katthemmet :)

2008-12-23 @ 21:35:38
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag ska fira jul med min släkt som vanligt och på morgonen och på kvällen med min pojkvän! Hoppas ni kommer ha en kanon jul=) GOD JUL!

2008-12-23 @ 22:01:09
URL: http://psajk0.blogg.se/
Postat av: Camilla

Har just nu lite julmys med Milo och Fredman, men åker till mina föräldrar idag, och så ska katterna få tonfisk innan jag åker.I morgon är vi här hemma hos oss, så katterna får sin riktiga julafton med julskinka från mamma (katterna älskar skinka, men jag är vegetarian)och ett gäng roliga och goda kattjulklappar, varav vissa redan har provlekts, eftersom matte råkade lämna en kasse med de då oinslagna klapparna innanör dörren och somnade. Och den kassen var man ju tvungen att undersöka (tyckte Milo).God jul!

2008-12-24 @ 12:09:31
Postat av: Wikki

Jag är hos stora matte och stora husse på landet! Har firat julafton med musjakt bakom vedboden ihop med katterna Tanja, Ville och Mjurre. Ni anar inte vad det är skönt att få ränna omkring ute på fri tass! Har blivit lite fint julborstad i pälsen och fått massor av godis, lite skinka och så en julskål med tonfisk, mums. Massor av papper och snören att prassla med också. Nyss var jag ute en kortis och luftade tassarna i snön och åt lite gräsglass. Ja djupfryst gräs alltås. Smaskens vinterdiet!

NattSpinn från TomteWikki

2008-12-24 @ 23:20:02
URL: http://www.metrobloggen.se/wikipedia

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback