Jag saknar Tiffany!

Tiffany är en ängel. Hon är min dröm. Hon är världens underbaraste. Och jag saknar henne. Det var länge sedan hon flyttade från katthemmet nu, men jag kan inte sluta tänka på henne.

image396


Kommentarer
Postat av: Naken

Förstår att ni saknar Tiffany. Det hade jag också gjort. Hon är jättefin ;)

Det där med att köra bil är inte så svårt som det ser ut. Jag satte mig bara i den och sen började den köra iväg. Jag tycker nog att ni ska fortsätta med att hålla er undan från de där bilarna. Jag kunde nämligen inte styra den utan den körde av sig själv vart den ville. Som tur var så var det inga katter som stod ivägen för vår färd.

Tass mot tass/ Naken

2008-02-12 @ 17:12:54
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/
Postat av: Kattastrof

Egentligen känner jag inte Naken bättre än er, än så länge är det ju bara genom våra bloggar. Men han skall ju snart flytta hit till mig, eller ja, till min stad så vem vet vad som händer sen. ;)

Sen visade det ju sig att min mattes mamma träffat Nakens halvbror Affe också. Tydligen är världen väldigt liten, det säger i alla fall matte. Jag tycker att världen är VÄLDIGT stor. :)

2008-02-12 @ 17:40:48
URL: http://jelican.blogg.se
Postat av: sussie

Ja, det hoppas jag med att han gör. Om man kunde så skulle man ju köpa alla katter som finns på katthemmet, dom är så härligt söta och har så olika personligheter! Kram

2008-02-12 @ 18:27:35
URL: http://stringbeanjean.blogg.se
Postat av: Kattastrof

Jo, vi är ihop. Efter lite groll och missförstånd så är vi verkligen jättekära. Eller ja, jag är det i alla fall. Vi har ju träffats via internet, det är ju jättemodernt nu för tiden. Därför har vi inte haft chans att träffas på riktigt än. Hoppas verkligen att vi kan göra det snart. :)

2008-02-12 @ 23:07:54
URL: http://jelican.blogg.se
Postat av: Isabelle

På tal om snygging, det här var en mycket vacker katt!

2008-02-12 @ 23:10:48
URL: http://anothershell.blogg.se
Postat av: Ellen

hon är bedåreande,, på minner lite om min cognax !

Super söt,,, Förstår du saknar henne
!

2008-02-13 @ 18:02:07
URL: http://sphynxnoja.blogg.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback