Livet efter Katthemmet Kompis

Minns ni Ayla, som bodde tillsammans med sin mamma och syskon, i en livsfarlig miljö?
Ayla bor sedan några månader tillbaka hos Rosita, som också adopterade Missy från Katthemmet Kompis. Här berättar Rosita hur det har gått för Ayla och Missy.

"Ayla var den skygga och den som var mest rädd då hon kom till oss. Missy gick på upptäcksfärd först och kom underfund med både låda och mat. Ayla trivdes bäst under kökssoffan den första veckan och tog inte för sig så värst mycket. Jag (matte) sov ett par nätter på madrass i köket för att de skulle vänja sig. Allteftersom tiden har gått (3 månader) har Ayla visat Missy var skåpet ska stå. Missy låg först i vardagsrumssoffan men sen Ayla har börjat gå upp och lägga sig där håller Missy till på mattan. När granen kom in vid juletid fick katterna en ny rolig leksak, den vältes ett par gånger och smällkaramellerna var roliga. Likaså när granen skulle plockas ut var det roligt, framför allt glittret.

En vana som de gärna tog upp var att få en bit kalkon varje morgon och den som verkligen tigger är Ayla, hon hänger i mattes kläder då matte står vid rätt köksbänk. Ayla pratar gärna under dagen och söker mycket mänsklig kontakt. Det räcker med att klappa henne någon gång så är hon nöjd och kan lägga sig på närmsta matta. Missy har hittat ett fönster i barnrummen som hon ligger i hela dagarna. En dag blev hon instängd i rummet ett par timmar eftersom jag inte såg henne bakom gardinen, det verkade inte som det bekom henne. Hon hade sovit i sängen. Missy har en rolig vana och det är att vifta med höger framtass för att bli klappad, då spinner hon
så gott."

image359
Ayla myser i sitt älsklingshem

image360
Och hon älskar att busa...

image362
Mystjejen Missy.

image363
Visst är jag söt? säger Missy.

image365
Ayla och Missy väntar på kokt torsk eller kan det vara tonfisk? :)

Kommentarer
Postat av: Ellen

Underbart !

Blir så lycklig varje gång man hör att det gått bra och får lyckliga slut så att säga !

Älskar katter mer än nått annat (ok min man älskar jag mer men i övrigt) och jag önskar så att alla kunde få det bra!

Du gör ett bra jobb ! Keep it up !

2008-02-03 @ 21:42:17
URL: http://sphynxnoja.blogg.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback