Stella - vår nya stjärna

Stella har stått i kö till katthemmet väldigt länge. Hon söker nu en ny matte eller husse som vill ta hand om henne. Hon är cirka tre år gammal och väldigt tillgiven. Maila Maritha vid intresse: [email protected]

image420

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Tack så mycket ^^
Nu kanske jag kan passa på att fråga, eftersom ni har en del erfarenhet av katter. Jag har 3 katter, 1 mamma på 8 år och två döttrar till henne 4 ½ år.
De två döttrarna har alltid varit innekatter och mamman var utekatt tills döttrarna föddes och anpassade sig jättebra inne. Nu skulle jag vilja ha dem som utekatter dels för att jag tycker att katter behöver den friheten men tyvärr har olika omständigheter förhindrat det. Men som sagt, hur går jag tillväga? Ska jag vänja dem sakta genom att kanske gå ut med koppel eller låta dem vara ute en kort stund på dagen för att sedan öka tiden. Är det äns möjligt att de skulle klara av att vara ute efter så lång tid inne? Är inte lika orolig över mamman eftersom hon varit utekatt, mest de andra två små liven. Skulle bli glad för lite råd!

2008-02-28 @ 21:58:35
URL: http://Axls.blogg.se
Postat av: Alexandra

Tack så mycket för svaret. Ungefär så jag hade planerat det och som tur var bor vi inte vid några större vägar med stor trafik så det är ju kanon på så vis. Nej absolut är det inte alla katter som trivs som utekatter men jag vill iaf ge dem en liten chans att pröva på lyckan ^^ Jag ska hålla er updaterade så gott det går! Lycka till med allt gott ni gör!

2008-02-29 @ 16:31:13
URL: http://Axls.blogg.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback