Det är gott med sega råttor!



Annies sega råttor gör succé. Även hos Marithas katter. Filippa hade jobbat hårt under dagen och fick till slut sin belöning, en seg råtta. Hon blev som tokig. Och väldigt glad, såklart.




Kommentarer
Postat av: Ellen

va mysigt,,,, skoj dom gillar dom,,, va söt kisse e =D

2008-07-09 @ 11:29:47
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Malin Johansson

Vilken liten fining... :)

Sega råttor gillar Smulle och Shimena också :)

/Malin

2008-07-09 @ 22:51:54
URL: http://mymlanbus.blogg.se/
Postat av: Elin

Hejsan! Jag har en lite tråkig nyhet att berätta, nämligen att vi ska lämna tillbaka Pyret idag. Det är ganska uppenbart att hon inte trivs speciellt bra här, och jag har väl blundat för det innan. Nu har hon kissat på två andra ställen och hon springer omkring hela nätterna och håller oss vakna. Jag somnade inte förrän vid klockan sju inatt så det fungerar inte att ha henne hos oss, även om vi mer än gärna vill det. Hon trivs inte och då måste vi ta hänsyn till det även om vi tycker om katten jättemycket. Jag tror att hon skulle trivas bättre som utekatt så att hon kan springa av sig, och hon brukar ofta sitta och titta ut genom fönstrena och göra något läte ifrån sig lite då och då. Jag hoppas att du förstår. Vi har ringt till Maritha och ska åka dit alldeles snart. Pyret hälsar och hoppas att hon hittar en ny familj med ett nytt hus som hon trivs bättre i. Kram Elin

2008-07-10 @ 10:23:07
URL: http://eluaan.blogg.se/
Postat av: Elin

SVAR: Ja, det känns tomt och tråkigt men det var nog det bästa vi kunde göra både för oss och för katten. Nu är hon tillbakalämnad i alla fall och jag håller alla tummar jag har för att hon snart ska hitta ett hus hon trivs i, gärna med daglig utevistelse :) Kram

2008-07-10 @ 16:18:52
URL: http://eluaan.blogg.se/
Postat av: Annie

Duktig Filippa, döda råttan! :-) Vilka härliga bilder på en riktig liten buskisse. Det är jätteroligt att kunna hjälpa till genom att dra in lite pengar till katthemmet. Men det är ännu roligare att få se katterna busa loss med råttorna!



Jag håller som bäst på och tillverkar fler sega råttor när jag får nån stund över. Jag hoppas få ihop ett ordentligt lager inför öppet hus i september. Då får ni komma och handla råttor till era katter därhemma. Priset är 35:-/st och hela summan går till Katthemmet Kompis!

2008-07-10 @ 18:24:19
Postat av: Rufus och Brownie

Heja Annie! Vi vill ha varsin seg råtta (vi har lite svårt att samsas om leksakerna ibland). Säg inget till pappsen, han blir så ledsen om vi tar hem ännu fler leksaker! Men vad gör man inte för andra kissekatter som inte har det riktigt så lätt i livet som vi har?!



Gos o slick,

Ufi & Båni

2008-07-10 @ 21:15:37
Postat av: Annie

Bästa Rufus & Brownie (Ufi & Båni)!

Självklart ska ni ha varsin seg råtta! Om pappsen inte förstår det får ni försöka övertyga honom med följande argument:



1: Det är viktigt med leksaker, annars blir vi understimulerade och riskerar att utveckla övervikt och beteendeproblem. T.ex. kanske vi tvingas ta ut vår jaktinstinkt på fina soffan eller toarullen och hur bra vore det egentligen???

2. Många kattleksaker tillverkas av riktig päls. Det är stor risk att djuren som en gång bar pälsen inte hade det så bra medan de levde. De sega råttorna är helt "vegetariska" och innehåller på sin höjd lite spår av katthår från Annies egna katter, som gärna "hjälper till" med tillverkningen. Vi vill förstås inte bidra till att andra djur plågas och exploateras, så därför är de sega råttorna idealiska leksaker för oss!

3. För varje seg råtta som säljs får Katthemmet Kompis ett välbehövligt bidrag för att kunna hjälpa katter som inte är lika lyckligt lottade som vi. Visst vill du att fler katter ska få möjlighet att ha det lika bra som vi, pappsen?



Om inte er tvåbening är helt övertygad vid det här laget är det bara att se på honom med stooora ögon, lägga huvudet på sned och spinna för fullt så ska ni se att ni får som ni vill! Lycka till med övertalningen!



/Annie och fyrbenta medhjälpare

2008-07-11 @ 22:39:12

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback