Simone hälsar till sina vänner på katthemmet!


Simone

Simones matte Linda berättar om sin skönhet:
När Simone flyttade in till oss var hon väldigt rädd av sig, vi fick ha kattlåda och matskål precis brevid hennes sovplats. Med tiden blev Simone tryggare och vi kunde flytta kattlådan längre och längre ifrån. Och så plötsligt en dag vågade hon sig ut i hallen och sen dess vågar hon röra sig överallt i lägenheten. Simone tycker om att sitta i fönstret och titta ut och prata. Det är även väldigt skönt att ligga på den stora matttan under finbordet när solen skiner in, då är det riktigt varmt och gott. Vår andra katt Mojje var inte jätte glad när Simone kom, det var många gånger hon sprang fram och klappade till henne på huvudet. Men idag funkar dom jätte bra ihop, det är ofta de ligger tillsammans och busar med varandra. De brukar smyga på varandra hela dagarna.
 
Simone är fortfarande väldigt rädd av sig, och springer oftast iväg när man kommer. Men när hon låter en komma fram till henne får man sitta och kela med henne hur mycket som helst och då njuter hon ordentligt!
 
Hon är dock inte rädd när man häller upp mat till dem, speciellt inte när det vankas tonfisk, då springer hon runt benen på en :)
 
Snart ska katterna får flytta med matte och husse och bo i hus med en stor trädgårddär det ska byggas en STOR utebur! Mycket roligare än en tråkig lägenhet!


Simone tillsammans med sin matte.Svart och vit katt. Simone myser med sin bästa vän Mojje.

Kommentarer
Postat av: Simones matte Linda

Naawww:) Så fint det blev :)

2008-07-01 @ 21:18:47
URL: http://lindajm.blogg.se/
Postat av: Ellen

Vad härligt ! Yumi är likadan när det vankas tonfisk !Härligt hon fått det så bra =D

2008-07-01 @ 21:22:43
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Vilken bra insats ni gör! :-)

Vi kunde inte ha katten kvar för vår son blev allergisk. Vi ordnade ett annat hem åt kissen, men han trivdes aldrig där, och kom tillbaka till oss hela tiden! Sen slutade han komma, men det visade sig att han hade försvunnit istället... :-( Vi hoppas han kommer tillbaka!

2008-07-01 @ 22:05:28
URL: http://vardagsmammans.blogg.se/
Postat av: Jana | FRÖKEN GRÖN

Underbara bilder.

2008-07-01 @ 22:50:54
URL: http://kirkemandragora.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback