Veckans fråga!

Om din/dina katt/katter hade ett yrke, vad skulle de då vara?

Om vi utgår från några av katterna på katthemmet, så skulle Finnegan vara polis eftersom han tycker om att styra på katthemmet. Glassa skulle vara skådespelerska eftersom hon älskar att vara i centrum. Diva skulle vara politiker för hon tycker om att prata och hålla tal.

Kommentarer
Postat av: Ellen

haha,,,, Yumi skulle typ vara sångerska eller modell för hon är en sån diva,,,, en riktigt liten bitch e hon,, haha

2008-07-31 @ 11:08:29
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Annie

Vilken rolig fråga!Få se nu, Malin skulle nog passa som väktare, för hon är alltid på alerten och reagerar på minsta grej som händer. Hon skulle också passa utmärkt som clown. Sussie är smartast i gänget, en iakttagare som ofta håller sig lite vid sidan om. Hon skulle nog kunna bli journalist eller forskare. Eller kanske jobba på Anticimex, hon är ju en hejare på att fånga flugor. Leo är husets stora livsnjutare. Han skulle absolut vilja jobba på en tidning och ha som uppgift att resa runt på tjusiga hotell och skriva artiklar med betygsättning av såväl sängkomfort som kökets läckerheter. Och slutligen har vi Oskar, högst i rang och således som klippt och skuren för jobbet som VD.I nuläget arbetar hela gänget som trivselskapare (och rätt ofta även som diskare) hemma hos mig och det gör de med den äran!

2008-07-31 @ 21:37:31
Postat av: Madde

Min katt skulle nog extraknäcka svart med lite halvskum aktivitet så som utbrytardrottning. Hon skulle typ hjälpa interner att ta sig ut eller något liknande, då hon kan öppna allt. ALLT! Tröga dörrar som är svåra för mig att öppna t.o.m., skafferiet, ytterdörren, tröga lådor... Nu börjar hon till och med meka med låsmekanismen på bakdörren som man måste hålla in när man öppnar dörren. Skulle inte förvåna mig om hon lyckas klura ut den med. Men när vi upptäckte att hon lärt sig öppna frysen var det inte lika roligt längre... :p

2008-08-01 @ 08:35:46
URL: http://visby1986.blogg.se/
Postat av: Mariah N

Tuss skulle nog vara fotomodell pga att jag har fått endel bra kort då jag fotograferat henne.Indra

skulle vara Kock då hon älskar mat.

2008-08-01 @ 22:35:06
URL: http://nimah.blogg.se/
Postat av: sabine

vår lilla katt kawaii skulle nog vara en manlig Paris Hilton då han är riktigt bortskämd och kräver jämt all uppmärksamhet! Om det nu är ett yrke ;)

2008-08-05 @ 13:55:56

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback