Dilba - numera Semla

Det var inte speciellt länge sedan som Dilba flyttade från katthemmet. Hon heter inte längre Dilba utan Semla. Så här berättar hennes matte Monica.

Efter att förälskat oss i Dilba, som numera heter Semla, vid första ögonkastet har denna förälskelse blivit äkta kärlek. Hon är redan en fullvärdig familjemedlem i vårt hem, och det känns som om vi har känt henne betydligt längre än de 5 dagar hon har förgyllt våra liv.
Till en början var hon och vår "gamla" katt Bubben lite avvaktande mot varandra. De gick runt här i lägenheten och spanade på varandra på behörigt avstånd. Numera jagar de varandra runt, runt i lägenheten :)
Vi har märkt att Semla är ett riktigt matvrak! Hon äter sin egen mat, kollar i Bubbens matskål om det finns nåt gott där och hon sitter alltid nära oss när vi äter om det skulle vara så att en godbit skulle kunna undvaras :) och så fort vi går ut i köket kommer hon efter för att kolla om det vankas mat.
Semla har även provat på livet utanför lägenheten genom att sitta med oss på uteplatsen och sola. Det var spännande så länge hon satt i knät på matte eller husse, men när selen kom på var det inte kul längre, så det är något hon får vänja sig sakta vid.
Igår var hon hos veterinären och fick sin andra spruta och hon var så duktig så!
Semla sover alltid i vår säng på natten och tycker om att gosa och kela. Hon verkar trivas i sitt nya hem och vi är så tacksamma över att ha fått lära känna henne och ser fram mot många år tillsammans!
Vi hörs snart igen!
Hälsningar från oss i Växjö,
Monica, Johan, Bubben och Semla.

image523
Semla trivs alldeles utmärkt i sitt nya hem.image524

Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback