Johansfors julmarknad - Så gick det


Maritha på Johansfors marknad.

I helgen har Katthemmet Kompis medverkat på Johansfors marknad. Allt har, enligt Maritha, gått väldigt bra. Lotterna såldes nästan slut och kakorna var också populära. Assistenter under dessa dagar var Mia, Monica, Katarina och Lotta. 

Även i en annan del av Småland har man kunnat träffa Katthemmet Kompis. Igår pratade Sonny har katt och sålde kattprylar under Calmare kattklubbs utställning. Tyvärr har jag inte fått någon rapport hur det gick för honom, och hans kvinnliga assistent, Maggan. Jag väntar med spänning på resultatet.

Sammanlagt fick vårt katthem in 13 550 kronor. Vi tackar alla fantastiska människor som handlade av oss under dessa dagar. Sonny hälsar Calmare kattklubb att han mer än gärna medverkar vi nästa utställning. Bara han får prata. ;)


Monica älskar, precis som Sonny, att prata. Därför får hon alltid sälja lotter. Och hon gör det fantastiskt bra.


Mia är en baddare på att baka. Till marknaden bakade hon bland annat lussekatter. Och det var Kopian som fick sitta modell för lussekatterna.  


Att vara modell för lussekatter är krävande. I alla fall om man heter Kopian. Trots den stora magen fick Kopian inte smaka en enda lussekatt. "Han bantar", säger Maritha.

Kommentarer
Postat av: Annie

Grattis till det finfina ekonomiska resultatet! Bra jobbat allihopa!Och puss på gosmagen till sötnosen Kopian!

2008-11-24 @ 18:12:54

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback