Tävla med Katthemmet Kompis!Och vinn fina priser!

Gillar du Aristocats?

Då tycker vi att du ska delta i våra två tävlingar och vinna jättefina priser i form av Aristocats nya DVD (utgiven av Walt Disney), fleecepläd eller varför inte en butler för en dag? Filmen om Aristocats producerades första gången år 1970 och den här utgåvan innehåller förutom filmen även bonusmaterial i form av bortklippta scener, spel och aktiviter samt lite om vad som sker bakom kulisserna.


Vad handlar filmen om?

Är du tokig i katter vet du kanske redan vad filmen handlar om men för er som inte vet kommer här en kort beskrivning:

I hjärtat av Paris bor den tjusiga katten Duchesse med sina tre kattungar hos den vänliga miljonärskan Madame Bonfamille. När den girige betjänten Edgar råkar få höra att att katterna skall få ärva alla pengar, bestämmer han sig för att kidnappa dem!

Han söver ner Duchess och hennes ungar, tar med sig dem långt ut på landet och överger dem där.....Plötsligt dyker den coola vildkatten Thomas O´Malley upp till deras undsättning. En spännande hemfärd väntar, fylld av äventyr och nya häftiga kompisar, bl.a. Scat Katt och hans jazzband som släpper loss i "Alla snubbar vill ju vara katt".

TÄVLING 1

Det finns många kattöden ute i vårt land. Har du en solskenshistoria att berätta om en katt? Skicka in den till oss! Historien ska vara sann och max en A4-sida. Det vore roligt om du ville skicka med en bild på katten du berättar om.  

Skicka in ditt bidrag till: [email protected]  


Tävlingen avslutas den 30 september 2008. Några av bidragen kommer att publiceras på vår hemsida efter att tävlingen är avgjord.


Detta kan du vinna:

1:a pris är en fleecepläd med motiv av Aristocats samt en DVD-film med Aristocats  
(värde ca 300 kr).

2-3:e pris är en DVD-film med Aristocats (värde ca 200 kr).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÄVLING 2

Vill du vinna en butler för en dag?

Vi ska tillsammans utse Sveriges Thomas O'Malley. Som ni ser på bilden är Thomas en orange katt. Därför letar vi inte efter en katt som ser ut precis som honom, utan mer en katt som liknar Thomas O'Malley till sättet, bra självförtroende, självständig och kanske lite småkaxig eller varför inte helt enkelt bara gullig.Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Gör så här:

Skicka in bilder på din favoritkatt med en kort motivering till varför du ska vinna butlern till ditt hem! Skicka in ditt bidrag till: [email protected]

Vi vill ha ditt bidrag senast den 30 september 2008. 

Välkommen med din medverkan!


Detta kan du vinna:

En butler i form av presentkort på mat, städ och tvätt.

Lycka till!


Kommentarer
Postat av: Ellen

åhhh,,, jag som verkligen ÄLSKAR plädar,,,, och den filmen,, hade tänkt köpa den nu när den släptes.... Hmmmm,,,,, jag har ingen solskenshistoria att berätta som hänt mig,,, måste det ha hänt just mig och en katt jag har eller kan man berätta om en som hänt ens kompis eller så ????

2008-09-05 @ 09:44:43
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Ellen

kom på att jag hade ett "fall" där jag varit inblandad,,, har skickat mitt bidrag nu !

2008-09-05 @ 20:20:41
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/
Postat av: Gizmo

Har skickat in mitt bidrag, tur att det finns människor som e snälla..................

2008-09-07 @ 12:25:05
URL: http://www.gizzzmo.se
Postat av: Ellen

har ni fått in många tävlingsbidrag ????

2008-09-15 @ 12:21:43
URL: http://sphynxnoja.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback