Personerna bakom Katthemmet Kompis


Maritha "chefen" Fernström.

Det var Maritha som kom på idén med katthemmet. Och det är hon som bestämmer över bygget. Det är hon som är chef. Ibland jobbar hon 24 timmar om dygnet. Detta gör oss riktigt imponerade! Som chef är hon bestämd, men nogrann. Det bästa med Maritha är att vi får så god mat och mycket kärlek. Dock är hon inte lika snäll när hon bjuder in veterinären till katthemmet. De gånger veterinären kommer är det något lurt på gång, oftast handlar det om att vi ska få en spruta i nacken, så att vi inte får några sjukdomar. (Vi syftar så klart på vaccinering, om någon skulle missuppfatta det hela.) Maritha gör ett bra jobb och vi ska inte klaga. Utan henne hade vi förmodligen fortfarande varit hemlösa. Och oönskade. Maritha är vår ängel. Och idol.


Sonny "vice VD" Fernström.

Sonny, Marithas karl, är en gentleman med stora bokstäver. Han har byggt hela vårt katthem. Och endast med några spikar och en hammare. Det är i alla fall vad han säger. Sonny är stor och stark och en sann arbetsmyra.
Han brukar läsa godnatt sagor för oss på kvällarna. Detta för att vi ska bli mer sociala.
Tack vare sin styrka är han också duktig på att bära in stora säckar med mat till oss. Sonny är en cool man i sina bästa år, som vi uppskattar väldigt mycket. Starkt jobbat, Sonny!


Vår kattflicka Katarina.

Katarina är vår snälla kattflicka. Hon kommer till oss varje onsdag kväll och ger oss god mat, nytt vatten, tömmer våra lådor och kelar med oss. Hon brukar också fotografera.
Katarina hjälper även till när vi har öppet hus på katthemmet. Hennes dolda talang är bakning! Hon gör jättegoda kakor som säljs på öppet hus.
Vi tycker jättemycket om Katarina för hon busar alltid med oss och berättar en massa hemlisar om Maritha och Sonny. Det tycker vi är jättespännande! Tass för all hjälp, Katarina!


Härliga Lotta.

Härliga Lotta hjälper till med i stort sätt allting på katthemmet ungefär två gånger i veckan. Hon älskar att jobba med oss katter. Lotta är en lugn och rolig tjej som ofta ger oss kärleksförklaringar. Även Lotta hjälper till på öppet hus och när vi medverkar vid olika kattutställningarna. Lotta är av en dem som tar fina kort till hemsidan.
Det bästa med Lotta är att hon alltid är så go och glad och har en positiv livssyn. Det gillar vi. Och hennes goda kakor, så klart. Nospuss till vår lilla Lotta.Carola
Carola är vår IT-supporter. Hon kan allt om datorer och dess tillbehör. Det är Carola som har lärt Maritha att sätta på och stänga av datorn. Det är också Carola som får fixa Marithas dator när hon pajjar den. Förutom det sköter hon vår fina hemsida. Och det gör hon kalasbra! Vi är så glada att Carola vill hjälpa oss, som tack för det skickar vi lite torkad torsk på posten.Bloggaren Jenny.

Jenny sköter vår blogg de gånger vi inte kommer åt datorn här i katthemmet. Jenny lärde känna Maritha för 3,5 år sedan då hon köpte sin katt Blixten från vårt katthemmet. (En för övrigt väldigt snygg katt!) När hon inte bloggar, läser hon sms från Maritha, och sätter sin gubbe, Kalle, på att baka chokladkakor till öppet hus.
Hon svarar också på sådana mail som Maritha inte kan eller hinner svara på. De få gånger hon besöker katthemmet har hon med sig ett svart blixtrande ufo. Med ufot tar hon en massa fjantliga kort, som tydligen ska passa bra in på hemsidan och bloggen.
Det blir dyrt när Jenny och Kalle besöker oss, det går nämligen åt en massa mat. Och pannkakor är favoriträtten. Tyvärr är hon dålig på att städa vårt katthem. Hon skyller på att hon jobbar så hårt med bloggen när hon inte är här, att hon måste varva ner och klappa oss katter istället. Det tycker vi låter som en bra idé. Men för det mesta sköter hon sig väldigt bra. Det är i alla fall vad chefen brukar säga.

Mia
Tyvärr har vi inget foto på underbara Mia. Mia hjälper till med en massa saker på katthemmet. Hon bakar till öppet hus och olika marknader. Hon hjälper även till på olika evangemang. Mia är också en duktig fotograf, för hon tar många fina kort på oss. Hon tycker om att gosa med oss katter och att ge oss mat och rensa våra lådor. Mia är en toppentjej!

Gun
Tyvärr har vi inget kort på fantastiska Gun. Gun är en härlig kvinna som hjälper till med bland annat städningen till öppet hus. Gun medverkar också på olika evangemang. Hon är stödhem till några av katterna som tillhör vårt katthem.

Monica (Marithas syster)
Monica hjälper oss bland annat då vi har öppet hus. Det är Monica som underhåller besökarna vid lottståndet. För prata kan hon. Och baka. Vilken tur att vi har Monica.

Maggan (Katarinas syster)
Även Maggan hjälper till vid öppet hus. Maggan står då gärna vid loppisprylarna. Hälsa på henne vid nästa öppet hus!

Kristina
Kristina är en toppentjej som är stödhem till några av våra katter!

Tass för all hjälp/Katterna på Katthemmet Kompis

Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback