Våra katter ska inte användas till avel

Vi har lagt ut två annonser på Blocket, en där våra kattungar söker hem och en för våra vuxna katter. Vi vill poängtera att vi inte säljer våra katter för att den nya ägaren ska ta en kull på dem. Vi anser att det redan finns tillräckligt med hemlösa och oönskade kattungar. Vi arbetar för att privatpersoner ska förstå vikten med kastrering för så väl hon- och hankatter.

Om alla kattägare kastrerade sina katter hade vårt katthem inte behövts finnas. Det skulle dessutom inte finnas så många hemlösa katter. Enligt Djurskyddet i Sverige finns det ungefär 100 000 hemlösa katter.

Hjälp oss att hjälpa dessa katter! Kastrering och ID-märkning är den magiska formeln för att antalet hemlösa katter ska minskas.


Kommentarer
Postat av: Annsi

Mycket bra!

Har själv tänkt starta något liknande senare i livet. Har 10 underbara katter hemma på gården. Alla är kastrerade- självklart!

2009-08-30 @ 21:33:39
Postat av: Elin

Oh, så otroligt söt den orange-färgade katten var! :)

2009-08-30 @ 21:56:48
URL: http://eluaan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Precis min åsikt! Jag har tänkt börja lobba för att vi ska få igenom en lag om att alla katter ska vara ID-märkta. Obligatorisk katrering av huskatter kan det tyvärr vara många som är negativa till, så jag ska försöka bidra till att vi åtminstone får en obligatorisk märkning. Tror att det kommer att göra en stor skillnad!

2009-09-08 @ 23:22:16
URL: http://emmisibirier.bloggagratis.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback