Lady Di af Svalehult

En veterinärstation kontaktade Maritha och frågade om hon kunde ta hand om en hemlös katt som hade blivit inlämnad för avlivning. Lady Di hade under två månaders tid blivit matat av de som lämnade in henne. Men de tröttnade på att göra det. Lady Di var i väldigt dåligt skick när hon kom till veterinären. Hon bestod av bara skinn och ben. Och det var ett under att hon ens kunde stå på benen. Hon vägde endast 1,2 kilo och hon hade både utvecklings- och näringbrist och enligt veterinären kommer hon att bli en liten katt. Veterinären sa att hon var cirka nio månader.
Lady Di har nu repat sig, men det blev många turer till veterinären innan hon la på sig lite hull.

Maritha och Sonny har bestämt sig för att behålla henne. Hon gick dem rätt in i hjärtat. När hon fick följa med Maritha hem för första gången pratade hon konstant i bilen. Vi vågar inte tänka på vad hon kan ha varit med om.

Numera har Lady Di lärt sig att riva sönder Marithas tidningar. Och hon älskar att ligga på köksbordet och reta Sonny när han läser om GI-metoden.

Om det är någon som har frågor om namnvalet, så är det lika bra att jag berättar det med en gång. Det är Sonny som ligger bakom det. Allt annat vore väl konstigt.

Kommentarer
Postat av: Hjalmar o Titus

Hurra va ni är snälla.Lena

2009-02-16 @ 10:36:36
URL: http://hem.passagen.se/lenaochkissarna

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback