Snoddas trivs i sitt nya hemSnoddas kom till oss tillsammans med Bamse och Idun för att deras ägare hade blivit allergisk. Alla tre har fått egna hem. Snoddas matte Linda berättar:
Tänkte skicka en hälsning från Snoddas som stormtrivs hemma hos Tussen, mej och Fredrik! Han har blivit id märkt och det gick jättebra! Hans stora hobby just nu är att bära iväg med mattes glasögon och lägga dem under sängen... :)
Snoddas och Tussen äter sin frukost på diskbänken varje morgon som ni ser på en av bilderna. De andra två bilderna är från favvo platsen i badrummet.
 
Mvh,
 
//Linda, Fredrik, Snoddas, Tussen

Kommentarer
Postat av: Prinzessin

Tack för kommentaren i min blogg. Det gör mig glad att se alla som kommenterat och sen även att hitta er sida och se att det faktist finns ganska många som bryr sig om katterna där ute. Ska följa er blogg nu tänkte jag.

2009-02-21 @ 14:34:24
URL: http://prinzessin.blogg.se/
Postat av: Coca-cola Linda

Kurre kommer från http://www.katthemmet.nu/ där jag köpte honom ngn gång för ngr år sedan, har ingen aning om vilket år det var 2003 kanske de var!?!

2009-02-21 @ 14:55:25
URL: http://lindadahlgren.blogg.se/
Postat av: Coca-cola Linda

Ja de är riktigt bra. Synd att man inte kan hjälpa flera katter.Har lagt upp en bild på Kurres annons från katthemmet :-)

2009-02-21 @ 15:25:06
URL: http://lindadahlgren.blogg.se/
Postat av: Lucia

Jag fylls av tårar och glädje när jag läser eran blogg. Tårar för att människan kan vara så hemsk. Men glädje för att det finns människor som bryr sig. En dag skulle jag vilja ha ett katt hem. Vad behöver man för utbildning?

2009-02-22 @ 11:41:10
URL: http://luciaisraelsson.blogg.se/
Postat av: Lotta

Härligt att se att det kan gå bra för katterna, och att de får det bra!

2009-02-23 @ 21:27:10
URL: http://dreamsalive.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback