Chinchillapersern Bönan

Bönan är en charmig, pratig och gosig chinchillaperser. Hon är fem månader gammal och vill gärna stå i centrum. Hennes päls är så mjuk och len att vi inte vill sluta klappa henne! Bönan kommer Jönköpingstrakten.

Hon har eksem i ansiktet men får antibiotika, ögonslava och kortisonsalva. Vi hoppas snart att hon blir fri från sin eksem. Bönan verkar inte störas av det för hon äter glatt och njuter av livet!Bilden är tagen med en mobil, men så fort Lotta kommer till katthemmet nästa vecka och fotograferar kommer jag att lägga ut bättre bilder.

Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

hej! åååå...de katterna är så fina,vi har haft inte mindre än tre stycken,alla fick de FIP.Förmodligen hade uppfödarens alla katter den sjukdommen.

önskar er en trevlig midsommardag / Anna-Carin

2009-06-20 @ 18:30:04
URL: http://www.imsefotovimse.blogspot.com/
Postat av: Selma

Supersöt kisse, och vilken solskenshistoria!Anna-Carin, bara för din information, FIP är inte smittsamt. Däremot smittar corona som KAN mutera och bli till FIP. Det är ovanligt att den gör det, ungefär 80% av alla katter beräknas bära på corona, och långt ifrån alla blir sjuka. Men hos vissa individer muterar den som sagt. Kan t ex utlösas av stress.

2009-06-20 @ 20:01:58
Postat av: Helen

Har just läst hela tråden om lilltösen på SKS, där jag ju också är med. Vilket arbete! Och vad underbart att ni kunde ta emot tjejen. Hoppas nu att allt går bra!

Hälsningar,

Helen

Kattakuten I Norrbotten

2009-06-24 @ 00:23:51
URL: http://kattakuten.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback