Titta så söta!

Tuva hämtades i slutet av oktober från en lada där han och ett antal katter blivit lämnade åt sitt öde och klara sig själva eftersom inga människor i närheten brydde sig om dem.

Tuva är en ung kattflicka på 2 år, röd och vit med en stor och en lite mindre svart fläck på ena sidan. Hon är en mycket kelig och trevlig katt men har också en egen vilja. Nu ska hon i första hand få vila sig och bli piggare innan hon kan flytta till eget hem.


Tuva

Sixten, Toulouse och Toola är födda i maj 2009. Deras matte missade att ge mamman p-piller. De är sociala och glada kattungar som gillar lekfullt bus. Alla tre är vaccinerade.


Sixten


Toola


Toulouse

Vill du veta mer om Tuva, Toola, Toulouse och Sixten, kontakta Maritha på tfn 0706-07 13 90 mellan kl 09.00-19.00 alla dagar utom onsdagar och söndagar, då är katthemmet stängt.

Text: Carola


Kommentarer
Postat av: Emelie

Det är jätteovanligt med sköldpaddsfärgade katter som bara har en enda svart fläck. Kan faktiskt vara så att det beror på att två olika foster, med olika färger, har smält ihop under fosterlivet. Kanske är Tuva en biologiskt unik liten kisse!!!

2009-11-16 @ 01:52:45
URL: http://emmisibirier.bloggagratis.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback