Emil och Lill bjuder på ödlar (för den som ha...)
Här kommer en hälsning från Emil och Lill på Öland, som just nu ligger inne i värmen och myser med sin matte. :)

De mår alldeles utmärkt båda två och har efter 10 (Emil) respektive 6 (Lill) månader hos oss funnit sig väl tillrätta.
De är ute mycket och kan komma och gå som de vill eftersom vi skaffat kattlucka till dom men nu när hösten börjar bli allt kyligare verkar de föredra att spendera allt mer tid inomhus. Emil är dock den som mest gillar utelivet.
Lill är väldigt social och har blivit en riktig knäkatt. Hon är dessutom den mest pratiga av dom båda och brukar säga till när hon tycker det är dags för frukost.
Under hösten har Lill presenterat oss för både fåglar, ödlor, näbbmöss och möss som hon tagit med hem för att leka med men det har varit mindre uppskattat av oss än hon hoppats på tror jag...
Emil har å sin sida gjort stora framsteg när det gäller den sociala biten bara de senaste veckorna. Han är allt mer kelig och söker upp oss för att bli gosad med så nu jobbar vi på att han ska få tillräckligt förtroende för oss så vi kan lyfta honom också. Vi tar det sakta men säkert och det har hittills gått bra. Han har förövrigt både växt en hel del och fått tjockare päls bara under sommaren. När Lill flyttade till oss för ett halvår sen var hon större än Emil, nu är det tvärtom! :)
De gillar verkligen varandras sällskap också och det är så härligt att se!

Många hälsningar från Emil, Lill, matte Lisa och husse Johan


Lill och Emil klöser ikapp.


En vacker bild på söta Emil.


Lill myser.


Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback