Så gick det för Bullen

Nu tyckte jag att det var dags att skicka en uppdatering om Loke, eller Bullen, som han kallades när han bodde på katthemmet. Loke har bott hos oss i drygt ett halvår nu och han verkar trivas jättebra. Han är otroligt snäll och menar aldrig något illa, men han är sanningen att säga kanske inte världens smartaste katt. Och han har lite svårt att tyda signaler från min andra katt Gargamel. Vill Gargamel inte leka (vilket är relativt ofta mätt med Lokes mått) morrar och fräser han. Loke tror att det räcker med att avvakta i några sekunder och gå runt Gargamel till andra sidan för att lägga in sin attack då. Gargamel har inte bytt åsikt på den stunden och Loke får sig en rejäl smäll! Men det avskräcker han inte, skam den som ger sig, så efter en stund blir det ett nytt försök!
 
Från dag 1 har Loke varit mycket kontaktsökande och sällskaplig och vill verkligen vara med. Han är ingen knäkatt, men han gillar att ligga på mattan och på våra fötter. Och sover, det gör han i sängen, på mattes sida! Gargamel var ganska skeptisk i början, men nu är de två riktiga kompisar som äter, busar, sover och spanar ihop!
 
Maritha varnade mig för att han verkade vara rädd för män, men det verkar han inte alls vara. Han är nyfiken på alla som kommer hem till oss och han är inte ens rädd för små barn, vilka Gargamel skyr som pesten.
 
Loke har en stor passion för ost. Vi har börjat försöka lära honom tricks, för han gör nästan vad som helst för att få en ostbit! Än så länge har vi bara fått honom till att stå på bakbenen och sitta fint :) Det börjar dock synas på midjemåttet, så nu är det restriktioner infört på ostätandet till hans stora besvikelse.
 
Loke har verkligen hittat sin familj och vi är glada att vi får ha honom!
 
/Annica, Johan, Bullen och Gargamel
Kommentarer
Postat av: Katten Sippo

Så gulligt. Det är alltid kul att höra om lyckliga slut.

2009-10-31 @ 17:16:38
URL: http://katten-sippo.blogspot.com

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback