Tyco och Taco bjuder på middag...

Hej på er alla!

Här kommer en hälsning från Tyco och Taco Persson.
Vi hoppas att alla mår bra och busar ordentligt mycket, precis som vi gjorde när vi bodde på Katthemmet Kompis.

Vi lever livets glada dagar med vår kära familj. Dom har låtit "installera" en kattlucka så vi kan gå in och ut precis som vi vill, det kallar vi ett riktigt kattliv. MJAU! Och sen är de så bra med den där kattluckan för nu kan vi bidra med råvaror till middagen, fast vi har kommit på att vår kära familj verkar inte tycka det är så bra med den hjälpen... Vi har försökt släpa in allt från ormar till fåglar, men inget duger. Visst är dom kräsna!
 
Hm, ja vad var det mer vi ville berätta? Jo, vi har fått en bästa kompis och de är en cocker spaniel gosse som heter Ozzy, han är jätteskojig att leka med. Mycket trevligare att leka med honom än de andra katterna på gatan.....en dag var jag, Tyco, "tvungen" att jaga upp grannkatten Lisa i ett träd, hon hade suttit och tittat på mig från sin tomt hela morgonen och då fick jag nog och tänkte att "hon vill nog leka tjejen, men hon sprang upp i trädet istället." (Hon kom ner efter en stund, som tur var för min matte var lite orolig när Lisa satt i trädet.)

Men en trevlig katt kom till oss i julas, vi bjöd honom på käk och han la sig här hemma. Vi hade aldrig sett honom innan så vår familj kollade i hans öra och där fanns som väl var en ID-märkning och dom kunde spåra ägaren på internet. Det visade sig att denna kattherre hade varit på språng i hela sex månader! Snacka om att ägaren blev lycklig när husse ringde upp henne. Hon kom samma dag och hämtade sin älskling.

Trots att han var en mycket trevlig herre så var det rätt skönt när han åkte, vi vill ju helst inte att någon annan äter från våra matskålar, såklart.
Vi bifogar några bilder på oss, två välmående katter i sina bästa år!
Ha de gott allihopa!

Kattkramar
Tyco och Taco, Lindås.

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Vilka underbara bilder på två fina katter! Lyckliga alla katter som har kärleksfulla hem!

2009-10-02 @ 16:16:05
URL: http://emmisibirier.bloggagratis.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback