Våren har kommit till Kompis

Våra katter har börjat få vårkänslor, solen skiner och de njuter av att få tillbringa dagarna i rastgården. De är nyfikna på vad som händer runt omkring, särskilt på grabbarna som arbetar med uppbyggnaden av katthemmet. Att lyssna till fåglarnas kvitter är som att äta en stor mjukglass för oss människor en varm sommardag. (I allafall om vi ska tro lilla Tassie.)

Hoppas ni har det bra därute!

   
Pengla, Robinson och My.
Vi välkomnar våren.


Kommentarer
Postat av: Rasmus katt

Å, så gott katterna har det i solen! Robinsons högra öra ser helt och fint ut. Men hur är det med det vänstra örat? Det regnar väl inte in om han är ute i regnväder?

2010-04-22 @ 16:49:18
Postat av: Katten Sippo

Här har det också börjats märkas av våren. Mest för att det kommer främmande katter och illvrålar på andra sidan hönsnätet. morr Jag vill ha en sån fin uteplats som ni har juuuu.

2010-04-22 @ 16:53:39
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Camilla Z Hbg

Ååh vad gottit det måste vara för Kompis-kisarna med vår sol och fågelkvitter :-)!Fantastisk liknelse med fågelkvitter och mjukglass :-D! Men, var har vi lille Tassie...?

2010-04-22 @ 22:22:55
Postat av: Puma och Sixten

Visst är det mysigt nu när våren äntligen har kommit och man kan ligga och lyssna på fåglarnas kvitter och följa deras flygturer med blicken. Underbart!

2010-04-23 @ 09:18:31
URL: http://rosbladhskattfotosida.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback