Vi fortsätter att hoppas...

Maritha berättade idag att katten som brukar äta i vedbon har varit där som vanligt de senaste nätterna och ibland misstänker hon att det kan röra sig om två katter för ibland går det åt mer mat. Tyvärr har vi ännu inte lyckats fånga in katten och vi vet heller inte vilken katt det är.

De katter som sökte sig till en familj i Örsjö, och som vi tror är Sky och Zeke, får mat av paret som bor på gården. Katterna är väldigt rädda. Katten vi tror kan vara Zeke är väldigt "tufsig" i pälsen och sticker iväg så fort de kommer nära. Han verkar dock inte vara sjuk. Därför väntar vi nu lite med att försöka fånga in dem och paret som bor på gården ger dem mat varje dag och försöker göra allt de kan för att vinna deras förtroende.


I helgen har Maritha och Sonny kört runt i trakten och frågat om de sett några främmande katter och bett dem hålla utkik om det dyker upp någon ny katt. De kommer även att lägga ut informationsblad om katterna som saknas i postlådorna. Varje lördag ett tag framöver kommer även en annons att vara införd i lokaltidningen.


Kommentarer
Postat av: Gurkan o Maja

Läste med bestörtning om branden hoppas att det ser ljusare ut för er nu och att alla kattrena så småningom återfinns välbehållna. Vi skickar ett litet bidrag för återuppbyggnaden. Tack för att ni tar hand om alla katter som behöver det!

2010-02-01 @ 22:14:28
URL: http://gurkhatigris.blogg.se/
Postat av: Gurkiss Scrappande

Gu vilket arbete ni lägger ner. Jag blir verkligen såå imponerad.

Vilken tur dessa katter har som har er.Hoppas att flera katter kommer att gå att hitta och fångas in.Kram Gurkiss

2010-02-02 @ 18:28:15
URL: http://gurkiss.com/scrapbooking

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback