Kan det vara Zeke och Sky?

Förhoppningsvis glada nyheter! Cool

Ett par från Örsjö har ringt oss då det har kommit två katter till dem. Maritha bad dem att titta på hemsidan under saknade katter och paret är väldigt säkra på att det är Zeke och Sky! Maritha såg dock dem inte när hon var där tidigare idag. De har blivit matade på plats i några dagar. Håll tummarna för att det är Zeke och Sky!

Så nu undrar vi: Hur ska vi fånga in dem? Sätter vi dit två fällor är vi rädda att de blir skrämda om bara en går in i fällan. Zeke och Sky är lite blyga av sig för nya människor.

För övrigt så är Puma tingad. Glad

  
Sky och Zeke


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi fortsätter att hålla alla tassar och tummar vi har. Nosbuffar

2010-01-28 @ 20:06:12
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Fia, Fredrik och fd Kompisarna Leo och Isak

Härliga nyheter !

2010-01-28 @ 20:34:42
Postat av: Monica/Djurhjälpen

Kan ni inte be paret att "mata in" dem i ngt. uthus el.dyl. Eller in i sitt hus. Man får ju då lura in dem en bit i taget. Och låta dem bli trygga därinnen innan man går vidare.

Kan man få in dem i ngt utrymme som man kan stänga dörren till så kan man ju därinne ta dem,efter ett tag, antingen i fälla eller i transportburar direkt. Bara ett tips! Hoppas hoppas att det är Zeke och Sky.

2010-01-28 @ 21:13:04
Postat av: Annie

Har inga tips om infångning men jag och gänget här håller alla tummar och tassar vi har för att det ska vara Zeke och Sky och att de snart ska vara hemma igen.

2010-01-28 @ 21:23:23
Postat av: Katten Sippo

Vi håller tassarna för att ni lyckas fånga in båda. Ni får köra med en fälla och så får en av er fånga den andra kissen med lasso. Nä, skojade bara. Ni får nog tag i dom. Grattis till Puma förresten.

2010-01-29 @ 07:34:19
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Gurkiss Scrappande

Oj så himla svårt att veta hur man ska fånga in dom. Jag kan tyvärr inget om sådant. Men jag hoppas verkligen att det är dom och att ni kan fånga in dom båda.Kram Gurkiss

2010-01-29 @ 11:20:54
URL: http://gurkiss.com/scrapbooking
Postat av: Camilla, Milo och Fredman

Vi håller alla tassar och tummar för att det är är Zeke och Sky, och att ni lyckas fånga in dem. Och även övriga saknade katter förstås. Ni är fantastiska som kämpar på. Sköt om er alla!

2010-01-30 @ 10:02:35

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback