Nu ser vi framåt

Den 1 januari 2010 brann Katthemmet Kompis ner till grunden. Många katter räddades, några sprang ut i skogen. Vi vet fortfarande inte hur många katter som omkom. Orsaken till branden är fortfarande oklar. Läs mer om branden HÄR!

Det har varit tre svåra och händelserika veckor. Vi har gråtit, kämpat och varit i stort sett sömnlösa. På bara några minuter tog våra liv en helt annan vändning. Att se vårt älskade katthem brinna ner, mitt framför ögonen på oss, kändes som att våra hjärtan brann upp. Sorgen är stark. Men kärleken till alla hemlösa, oönskade och misshandlade katter är starkare. Därför har vi bestämt oss för att bygga upp Katthemmet Kompis igen. Men först av allt ska vi hitta fler katter. För vi tror att de finns där ute. Och vi slutar aldrig att hoppas på att de ska komma hem igen.Vår fantastisk medarbetare Lotta har tagit nya kort.

  
Doris, Malin och Mona-Lisa är glada över att få vara inne i värmen igen.

  
Robinson, Toola, Toulouse.


Sixten


Kommentarer
Postat av: Katten Sippo

Fortsätt kämpa ni. Vi håller alla våra tassar för att ni snart ska vara på benen igen. Jag jamar nog för alla katter när jag säger att vi är glada för att ni inte ger upp. svanskram

2010-01-25 @ 07:48:20
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Gurkiss Scrappande

Usch det är mycket mycket hemskt det som hände. Men jag beundrar er som hjälper dessa hemlösa katter.Härligt att höra att ni inte kommer att ge upp.

Fortsätt kämpa.Kram Gurkiss

2010-01-25 @ 10:37:02
URL: http://gurkiss.com/scrapbooking
Postat av: Nalle o Lasse

Vi och våra 7 katter håller också alla tummar och tassar för att fler skall komma hem.Tänker på er och katterna hela tidenNalle

2010-01-25 @ 13:48:49
URL: http://www.freewebs.com/pawsnwhiskers/
Postat av: Fia, Fredrik och fd Kompisarna Leo och Isak

Här hålls det också tummar och tassar !

2010-01-25 @ 14:51:01
Postat av: Dui och Deco

Vi är så glada att ni orkar fortsätta att kämpa! Håller alla tassar vi har!

2010-01-25 @ 18:41:08
URL: http://duideco.blogspot.com

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback