Toulouse och Iris har ingått samboskap med en 16-årig kattherre

Toulouse och Iris har flyttat till samma familj, till på köpet har de blivit sambos med en 16-årig kattherre. Toulouse och Iris hälsar dock att de inte kommer ansluta sig som medlemmar i PRO. Ännu. Ett medlemsskap i PRO kommer inte att bli aktuellt förrän de har passerat 10-års strecket. Det har Sonny bestämt.

 
Iris och Toulouse.


Kommentarer
Postat av: Kenth

Nu har de små liven bott hos oss i nästan 2 månader. Kastrering har blivit gjord också. Dom är två riktiga charmtroll och det har gått precis så bra som vi hoppades. Dom 2 leker med varandra och gamle Tjabo får lugn och ro. Honom vill dom bara gosa med men han är en tjurskalle så ibland slår han efter dom men aldrig slåss på riktigt. Toulouse är så nyfiken på allt så man kan bli tokig på henne ibland men hon är också bästa "kompiskissen" och bjuder in dom andra till lek o kel. Iris är lite lugnare men leker gärna och tar man upp henne och lägger henne på axeln spinner hon direkt. Nu känner dom friskluften dra från altandörren så nu vill dom nog börja gå ut också.

2010-03-21 @ 23:05:12
Postat av: Kenth

Dom älskar att vara ute nu. Nästgrannens stora hankatt (Leon) kom. Iris och Toulouse är ju vana vid andra katter så dom blev ju nyfikna och ville fram o hälsa. Leon blev rädd och sprang hem.

2010-03-28 @ 12:30:51

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback