Vi söker en testpanel

Vi söker efter katter vill vara med och testa olika kattprodukter så som mat, sand och godis. Först ut är Pussi Roasted. Har dina katter smakat denna produkt skulle jag uppskatta om ni vill skriva ner era erfarenheter, bra som mindre bra, och maila till mig. Bifoga gärna en bild på katten/katterna som har testat maten.
[email protected]

Välkomna med er bidrag!


Kommentarer
Postat av: Puma & Sixten

Det skulle ju vara roligt att vara testpanel, Matte testar en hel del mat på oss då ngn av oss är lite kräsen och bara äter maten ett tag sedan måste matte byta sort helt. Kanske ska vi testa detta, vi får se, Matte köper oftare mat på burk än portionspåsar.

2010-07-01 @ 12:03:33
URL: http://rosbladhskattfotosida.blogg.se/
Postat av: Pärsson & Vilda med bebisar

Vilda har blivit mer och mer kräsen den senaste tiden och vill gärna äta våran mat vilket vi inte godkänner. Hon har sin egna (torrfoder) men vi har också provat lite olika sorter av torrfoder. En del går bra medan andra inte alls. Det händer inte ofta att vi köper "blötmat" till katterna men ibland en burk tonfisk.. Men man kanske skall börja ge dom lite blötmat imellanåt.. så jag är gärna med i testpanelen! Får köpa denna sorten nästa gång vi är i affären.

2010-07-03 @ 16:06:11
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Annikki

Näää. Mina killar, Douglas och Sune ratade detta!

Annan sorts Pussi är OK. Kissarna får liiite blötmat varje morgon därför att Douglas får Naturhundens tranbär i den, bra för urinvägar...

2010-07-04 @ 09:44:06
URL: http://annikkiengstrom.zoomin.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback