Vi är nyfikna!

Vi har fått många nya läsare, vilket vi tycker är väldigt roligt. Nu är vi nyfikna på vilka ni är!
Berätta gärna:

1. Om ni har några katter.
2. Vilken ort ni bor på.
3. Om ni har besökt vårt katthem.
4. Vad ni vill läsa om på vår blogg.

Tassig helg!Kommentarer
Postat av: Sophia & Katterna

Jag har två katter och andra djur.

Vi bor i Gudö, Haninge som tillhör Stockholms län.

Nej, vi har inte besökt edert katthem.

Vi vill läsa om det ni redan skriver om! :-)Ni kan också gå in på våran blogg http://royalicious.blogg.se/ och läsa om oss! :)

2010-03-05 @ 15:06:12
URL: http://royalicious.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag har 2 st katter, Hel och Barbie

Vi bor i västerås

Vi har inte besökt ert katthem.

Gillar er blogg som den är=)Kramar

2010-03-05 @ 15:49:13
Postat av: Ia o Kletus

Vi är matte/familjens älskade katt, 12 år, radarpar som gör det det mesta tillsammans och bor i Stockholm. Har inte haft möjlighet att besöka ert katthem, men vill gärna följa med återuppbyggnaden och katternas upptåg o vardag.

Det behövs fler eldsjälar som ni, bloggen är ett bra sätt att sprida omtanke.

Kära ♥ från oss

2010-03-05 @ 16:24:42
Postat av: Helena/Simson

Mjau Kompis!

Atos, Indigo Blue, Julian o Madicken bor ihop med en tvåbenting i Hudiksvall. Vi har tyvärr inte besökt ert katthem ännu men har blivit inbjuden av Puma att göra så. Vi vill fortsätta att följa ert arbete med de utsatta katterna samt att följa ert arbete med uppbyggnaden av katthemmet igen! Vi håller tummar o tassar att ni alla orkar! Läser också gärna med fokus på olika inneboenden.

2010-03-05 @ 18:02:50
Postat av: Pia Puma

Jag är ju inte helt ny men ganska ändå. Pia Puma 'r jag och 'r inneboende hos tre svarta troll. Thindra, Tudor och Billy. Grabbarna är två före detta hemlösa men inte från Kompis.

Bor i Västervik och har ännu inte besökt kompis men stora planer på det finns när det åter igen är uppbyggt.

Jag vill läsa om det som reda tas upp, uppdateringar och händelser, historier och roliga upptåg både från fyrfota och tvåfota på kompis;)

2010-03-05 @ 18:17:41
Postat av: Yvonne Diana

Hej hej, jag är en ny läsare av bloggen.

Jag har tre katter hemma, en svart som fyller elva år i år, en vit stendöv dam och ett litet randigt yrväder som snart fyller ett och som skriker något fruktansvärt medan jag skriver detta. =)Vi bor hela högen i Kalmar och har inte besökt ert katthem. Intresserade mig dock eftersom jag tidigare jobbat på Spinnhuset i Hallsberg och tycker om initiativet med katthem.Vill gärna läsa mer om hur det går med återuppbyggnaden och hoppas att ni säger till om ni behöver hjälp med något praktiskt!

2010-03-05 @ 19:18:47
URL: http://yvonnediana.blogspot.com
Postat av: Nalle o Lasse

En Husse - En Matte och 7 små lurviga barn.

Busen, Mel Gibson, Julia Roberts, Vilda Hilda Björngren, Polarn och Pyret Pihlkvist och Signe LedströmDen älste 16:on den yngsta ca 9. Ni kan se dom på min hemsida. Söta må ni tro.

tre av dom är hittekatter men kommer inte från nåt katthem utan från grannar.Bor i Klakebäck Blekinge.Ja vi har varit på Kompis och lovat att åka dit om ni behöver oss så bara RING. Väntar på att få kunna göra någon nytta där.När allt elände med branden är över, fler katter hemma, ett nytt hem uppbyggt och allting lagt sig så älskar jag att läsa sån´t som kan få oss att skratta.Men till dess vill vi ha uppdateringar om vad som händer där ute nu.

Så den är helt OK Jenny.Kollar varje dag ibland flera gånger om något nytt hänt.Kramar från Nalle, Lasse och Pälsgänget till hela Kompisgänget.Måste väl också berätta att det var tack vare Bloggkatten Wikki jag hittade hit( Underbara Wikki)Nalle

2010-03-05 @ 19:57:13
URL: http://www.freewebs.com/pawsnwhiskers/
Postat av: Skat-Ann

Hej!

Kollar regelbundet er blogg och tycker den är alldeles bra som den är. Vi (tre katter) vill ju veta hur det går för alla kissarna. Vi bor hos matte Skat-Ann och husse Herr Skata på Kinnekulle. Va har inte besökt ert katthem och vi kommer inte från något sådant heller. Vi är köpta som ungar av diverse människor. Våran historia finns på hemsidan www.skat-ann.se. Där ser ni även vad matte och husse sysslar med när de inte kelar med oss. Motorcyklar och Trikar.

Vi hoppas innerligt att det går bra för alla katter och vill att de ska ha det lika bra som vi.

Kramelikram

Katterna på Kullen (som just nu busar med en matta!)

2010-03-05 @ 20:54:48
URL: http://www.skat-ann.blogspot.com
Postat av: Nina

Jag har två katter. Walle och Maya heter dom. Walle fyller 2 år snart och Maya fyller 1 år snart.

Vi bor i Norrköping och vi har aldrig besökt ert katthem. Hittade er blogg av "misstag" och eftersom jag älskar katter så var det ett naturligt val att följa er på bloglovin.

Jag är väldigt nöjd med det ni redan skriver om. =)

2010-03-05 @ 23:03:12
URL: http://mittlivsomcatty.blogg.se/
Postat av: Annie

Jag är inte ny här utan har varit en trogen besökare på hemsidan och bloggen i flera år. Fyra katter har jag: Malin, Oskar, Sussie och Leo. Alla är f.d. uteliggare. Vi bor i Växjö.Min karl och jag har besökt katthemmet en gång och det var så fantastiskt trevligt att vi inte höll på att komma hem igen. Vi ser fram emot fler besök!Det jag helst av allt vill läsa om på bloggen är att fler av de försvunna katterna hittar hem igen. I övrigt tycker jag att det är väldigt roligt att via bloggen få en inblick i vardagen på katthemmet.

2010-03-05 @ 23:12:55
Postat av: Karlavagnen

Madrid, katt-allergiker som plötsligt blev med utsvulten kattunge för x antal år sedan. Aldrig besökt ert katthem. Trevlig helg!

Postat av: Marianne

Hej,

Läste om branden på Kattkommando Syds hemsida och blev ny kompis. Jag bor i Lund och har tre kks-katter: Tyson, ca 5 år, som liknar sin namne, är muskulös(nåja)och svart; Selma, ca 3 år, svartsköldpadda, fint melerad; Elvis, ca 2 år, silver med svarta ränder och prickar.

Tänkte kanske titta förbi Kompis till sommaren. I så fall hör jag av mig först.

2010-03-06 @ 09:08:41
Postat av: Maylin

Hejsan!

Läser er blogg varje dag(: Mycket spännande!

Jag har två stycken honkatter, Buickzy & Chrysler. Dom fyller 1år i april & maj.

Jag bor i Vissefjärda.

Jag tror att jag någongång har besökt katthemmet kompis. Men det var några år sedan nu. Jag tror ni hade öppet hus då?

Jag tycker att det redan finns mycket BRA att läsa om i eran blogg.

Mvh. Malin

2010-03-06 @ 09:31:25
URL: http://malinryding.devote.se
Postat av: Fia, Fredrik och fd Kompisarna Leo och Isak

Bloggen är utmärkt som den är!

Vi har varit hos er flera gånger, ja två av oss har ju bott hos er dessutom...

Det är kul att läsa o allt som händer, och vi hoppas varje dag att nån mer kisse ska ha hittat hem!

2010-03-06 @ 10:56:16
Postat av: Michaela

Hejsan. Michaela heter jag och jag har en katt hona som är 2 år och heter Jessie, och hon är min ögonsten och väldigt lydig och snäll..

Jag bor i lilla byn Ramsele i Ångermanland och där är det mysigt tryggt och på sommaren händer det jätte mycket.

Jag har inte varit i någon katthem eller dyligt för det finns inga i närheten och det är synd.

Jag läser det som är intressant och kommentera det jag tycker och känner oftast, så jag tycker inte att ni ska ändra på något... :)ha en skön helg i solskenet..

2010-03-06 @ 14:06:10
URL: http://miichajohansson.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej,

Jag läser ofta här inne.

Jag har ingen katt och bor utanför Nybro :) Jag började följa här när katthemmet brann ner. Så jag tycker det är intressant att veta hur det går nu efteråt.

Jag har inte besökt erat katthem, men hört massa bra om det :)

Kram

2010-03-06 @ 14:19:17
URL: http://emsipemsi.blogspot.com
Postat av: Camilla Z Hbg

Har två högt älskade katter, Will 2 år och Bellatrix 4.5 år, och bor (som synes... ;-))i Helsingborg (är en av de som blivit intervjuad inför artikeln i Hemmets Journal). Har inte besökt Kompis men hoppas, och ser framemot, att kunna göra ett besök hos er längre fram i vår/sommar :-). Även jag tycker att det som tas upp och skrivs här är "efter önskemål", en toppenblogg som jag ofta och gärna går in på :-D!

2010-03-06 @ 18:21:05
Postat av: Bröderna Bus

Vi är två stycken norsk skogkatt-busbröder; Katten Jansson och Katten Pejst, födda i Juni 2009 och som är uppväxta och boende i Örebro. Vår husse och matte hävdar - klokt nog - att katter SKA vara bortskämda, så det är vi nog en liten, liten smula kanske, men inte värre än att vi kan dela med oss till de som har det sämre.

Vi hade inte hört talas om katthemmet Kompis innan matte en kväll kramade oss alldeles extra hårt och snörvlade i våra pälsar efter att ha läst om det hemska som hänt, och då var det inte svårt för oss att avstå julklappsslanten; vi kunde nog hållas med det vi redan har ett tag till!

Hoppas förresten att den fina camouflage-sovpuffen som matte vann på auktionen har kommit fram, hon bad nämligen att den skulle skickas direkt till katthemmet. Vi (framförallt Pejst, "rödtottar unite") tycker att den skulle matcha Jussi väldigt fint!Det vi såklart absolut mest av allt skulle vilja läsa om är att alla kompis-katter blev återfunna och fick komma in i värme och kärlek igen, i övrigt så är det bra som det är!nosbuffar från Busbröderna

2010-03-06 @ 19:40:23
URL: http://bröderna-bus.har.skoj.nu
Postat av: Trisse och Morris

Hej jag heter Kerstin och bor i Höganäs har två st. katter,och jag tycker katter är det bästa som finns.Läste om branden och blev väldigt berörd,önskar jag hade bott lite närmare så jag hade kunnat hjälpa till. sedan dess har jag läst eran blogg och jag fortsätter, tänker på er ni gör ett fantastiskt arbete.

2010-03-06 @ 21:50:36
Postat av: Sofia

Jag har två katter(och tre hundar), bor i en liten by i norrbotten. Jag har inte besökt erat katthem men tittat in på bloggen lite då och då.

Jag tycker redan att det skrivs bra här :)

2010-03-07 @ 10:27:34
URL: http://noalik.blogg.se/
Postat av: Prinzessin

Två katter. Bondkatter som jag skaffat genom KKS.

Tosk (efter Ratatosk http://sv.wikipedia.org/wiki/Ratatosk för hon ser ut som en ekorre.)som snart fyller ett och Drizzt(efter den här killen http://www.nassaulibrary.org/centreblog/Drizzt27.jpg) som snart fyller tre.

Bor i Landskrona så jag har aldrig besökt hemmet, är för långt. Tycker ni skriver bra, men skriv gärna lite mer om katters och djur rättigheter.

2010-03-08 @ 14:33:24
URL: http://[email protected]
Postat av: annikki

Jag har 2 f.d. hemlösa katter, Douglas och Sune.

Vi bor i Tyresö, straz utanför Sthlm.

Har inte besökt Ert katthem.... än... men kommer att titta in den dagen jag är i närheten.

Jag tycker att Bloggen är suverän!kram

2010-03-08 @ 20:37:27
Postat av: E v e Korpis

Alltid varit STOR djurvän och var en väldigt stolt kattägare i nästan 10 år, tills min ögonsten blev tvungen att gå över Regnbågsbron :(

Kommer med all säkerhet att bli kattägare snart igen :)Hemmet är ju inte desamma utan!Bor söder om Stockholm och har inte besökt ert katthem. Bloggen och hemsidan har jag besökt och länkat till, sedan ett par år tillbaka.Läsa om? Tror det är bra som det är :)Hälsa gärna på hos mej i cyberspace också och lämna en hälsning!

2010-03-09 @ 21:36:27
URL: http://www.funnycat.net
Postat av: Marianne

Till E v e Korpis

Om du tittar på www.kks.nu på akuta katter, sida 6, så har du Rufus från Stockholm. Någon du kanske faller för? Själv skulle jag inte kunna tänka mig att vara utan katt. Jag tror han har svårt för att hitta ett hem då de flesta katterna på den hemsidan bor längre söderut.

Hälsn

Marianne

2010-03-10 @ 15:51:39
Postat av: Karin o Uffe

Hej på er! Har följt er sedan branden som tog oss hårt. Just nu har vi 4 raskatter men har haft katter hela vårt liv, de flesta hittekatter.

Vi har inte besökt ert katthem men kommer att göra det i slutet av mars då med dörrar och fönster till det nya bygget. Ser verkligen fram emot detta.

Stor kram till er alla och tack för en fin blogg Karin o Uffe med Kissar

2010-03-13 @ 13:03:21
URL: http://www.freewebs.com/catcar
Postat av: Karin o Uffe

Glömde säga att vi bor i Osby där dörr och fönstertillverkare har ställt upp för att hjälpa det nya kattbygget. Hurra för dem!

karin o Uffe igen

2010-03-13 @ 13:06:03
URL: http://www.freewebs.com/catcar
Postat av: Annika

Signe och Svea hälsar till sitt gamla katthem via matte Annika. Vi har flyttat ända upp till Stockholm och fått två nya kattkompisar att leka med. Vi fyllde sex år i maj och våra småkompisar är tvååringar. Vi var bästisar redan från start även om det var lite fräs och morr om vem som skulle bestämma första veckan. Nu leker vi och sover tillsammans som om vi inte gjort annat. Svarta är vi hela drösen och folk som besöker husse och matte undrar hur de kan skilja oss åt. Det är oftast inga problem för husse och matte, men ibland har de lite svårt. Vi är pigga och krya och så har vi en jättefin balkong med nät så nu sitter vi och solar oss så fort vi får chansen. Vi är två lyckliga katter som fick chansen till ett nytt liv tack vare kattehemmet kompis. Och vår matte hade nog inte levt idag om det inte vore för oss.2010-05-24 @ 06:49:31
URL: http://kokoskatten.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback