Rädda katten behöver en hjälpande tass

   

Våra fantastiska vänner Rädda Katten behöver Er hjälp.

Svårt sjuka katter utanför Malmö!

På en tomt i en liten ort utanför Malmö finns det väldigt många katter som behöver akut veterinärvård. Det som från början säkert var en god gärning har urartat och nu har det gått för långt, katterna är enormt många och alla har svår kattsnuva. Just nu försöker vi kartlägga katterna men det är svårt eftersom ingen vet hur många det egentligen är och vilka som kommer från de närliggande gårdarna. Vi har redan lyckats fånga in åtta stycken men enbart två av dem gick att rädda, de andra fick somna in svårt sjuka i både kattsnuva och Fiv, även kallat kattaids. Deras tillstånd var så dåligt att de hade inte överlevt många dagar till.

Problemet är långt ifrån löst och detta kommer ta föreningen mycket tid och framför allt kosta oss väldigt mycket. Varje katt måste testas med ett blodprov och eftersom det är ca 20 katter kvar på gården kommer det bli ett kostsamt projekt. Vi har därför en insamling till detta projekt, och är du en av dem som vill skänka en liten gåva till katterna är vi tacksamma. Märk din betalning med " veterinärvård L-A" så vet vår kassör vad pengarna ska gå till. Vårt plusgironummer är 302628-3.

Text och foto: Rädda Katten


Kommentarer
Postat av: Rasmus katt

Vad synd om de stackars katterna! Om folk bara tänkte på att låta kastrera katter från första början så skulle sådana här tragiska situationer inte behöva uppstå.

Klart man vill hjälpa de stackars sjuka kissarna!

2010-05-23 @ 13:23:25
Postat av: Camilla Z Hbg

Fint att du tar upp detta och uppmärksammar denna förfärligt sorgliga situation. Har skänkt en slant och hoppas att många fler gör detsamma!

2010-05-24 @ 13:49:58
Postat av: Tervmatte

Mjauu... Satte nu in lite jag med. Kom igen folket, hjälp dessa kissar :)

2010-05-26 @ 20:34:00

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback