Våra grannar

Småland är verkligen vackert. Svalehult, där Kompis finns, är en mysig liten by som ligger strax utanför Nybro. Gröna ängar och söta kossor pryder landskapet. Just nu är dessa kossor katthemmets närmaste grannar. Trevligare grannar får vi leta efter! Och som de pratar på morgonen, härligt är bara förnamnet. Två gånger om dagen stannar Maritha till vid hagen för att utbyta ett par ord. Lite mjau och muu är en bra start på dagen, enligt Sonny.  


Kommentarer
Postat av: agneta

Det låter SÅ härligt!! Tänk ibland på oss stackare (människor och katter) som bor i storstan och måste nöja oss med att fantisera om idyllen med gröna hagar, mu- och mjaukonversation.

2010-05-30 @ 22:04:44
Postat av: Pia Puma

Det är så här man ska bo. Finns det något underbarare? det är lite som Astrid Lingrens berättelser om Barnen i Bullerbyn och Emil i Lönneberga. Nära till naturen är livet.

2010-05-30 @ 22:05:09
Postat av: Rasmus katt

Gröna ängar och katter och kor . . . det låter ljuvligt :-D Helt annat än den brusande trafiken utanför mitt fönster och uteplatsen som inte går att vistas på för all dundrande trafik och avgaser :-( Skulle gärna byta till naturnära boende.

2010-05-31 @ 16:21:04

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback