OPERATION X-MAS – tillsammans gör vi skillnad!

Julen är en högtid där ni tillsammans med OLIVER'S petfood kan göra en skillnad för hemlösa hundar och katter i Sverige, Danmark och Europa. Idag går Operation-X-Mas igång för 4:e året i rad.


Vill du vara med, så klicka här och donera vad ni vill ur OLIVER'S sortiment av läckerheter, så dubblar OLIVER'S upp. Operation-X-Mas hjälper hemlösa hundar och katter i Sverige, Danmark och Europa.


Du skriver endast OPERATION-X-MAS i kommentarfältet. Notera att du alltså inte själv motager något då allt sänds till hundarna och katterna tillsammans med dubbelt upp från OLIVER'S


Hur det fungerar:

1.     Klicka här och donera vad ni vill ur OLIVER'S sortiment av läckerheter

2.     Du skriver endast OPERATION X-MAS i kommentarfältet

3.     Notera att du alltså inte själv motager något då allt sänds till hundarna och katterna

Varje påse med Godbitar eller foder, stor som liten som ni donerar blir dubbelt upp.

olivers-petfood.se/operationxmas kan du följa utvecklingen dag för dag, tills din donation är att främja och redo att njutas.


Transport av din gåva till hundarnas internat står naturligtvis OLIVER’S för så varje donation kommer att göra skillnad för en levande varelse. Vill du att din gåva särskilt ska gå till ett av projekten skriver du bara detta i kommentarsfältet. Så ser vi till att din donation tillsammans med fördubblingen från OLIVER’s går direkt till det som ligger dig varmt om hjärtat.


Förra året donerades foder för 267.400 SEK i november-december, ett rekord som vi självklart vill slå i år.

/Oliver´s petfood


Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback